Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fradi kiemelt szponzora lett az MVM

Pörge Béla

2018.12.05. 08:31

Stratégiai együttmûködési megállapodást kötött az MVM Magyar Villamos Mûvek Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club.

A szerdán aláírt szerződés értelmében a nemzeti energetikai vállalat az FTC, és ezen belül a különböző, egyéni és csapatsportágak szakosztályainak kiemelt támogatójaként segíti a zöld-fehér sportolók sikereit.

A megállapodás értelmében az együttműködés az érintett szakosztályok U14-U18 utánpótlás, felnőtt, illetve férfi és női sportolóinak támogatását foglalja magában. Az MVM Zrt. a szponzoráció fejében az FTC sportközpontjában, labdarúgó-stadionjában, edzőpályáin, edzőtermeiben, a pályák menti perimétereken, molinókon, kijelzőkön, a klub médiafelületein, hírleveleiben, online és közösségi média csatornáin, illetve a sportolók mezfelületein jut megjelenési lehetőséghez, illetve egyebek mellett egyes létesítmények névadási jogaival is élhet – áll a hivatalos közleményben.

Az MVM Csoport stratégiai céljai közé tartozik a fiatal generációk támogatása, ezért is támogatjuk nagy örömmel Magyarország egyik legsokrétűbb, legsikeresebb tornaklubját, hazánk sportsikereit, illetve a jövő legkiemelkedőbb sportolóinak fejlődését, a sportolási körülményeik javítását és ezzel további fantasztikus eredmények megszületését”

– hangsúlyozta Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az MVM Csoport, az NKM Nemzeti Közművek Zrt.-vel kiegészülve az energiaszektor teljes, a termeléstől az elosztáson át a vállalati, illetve most már a több mint négymillió lakossági fogyasztóig terjedő vertikumát fedi le. Magyarország harmadik legnagyobb vállalataként az együttműködés módot ad az MVM számára a meglévő és potenciális ügyfelek elérésére, a csoport márka- és szolgáltatásismertségének növelésére, üzleti céljainak támogatására. A különböző sportágakon keresztül lehetőség nyílik a fiatal generációk, vagy éppen a nők megszólítására, a fenntarthatóság és az egészséges életmód propagálására is, hiszen az együttműködés kiterjed a kisebb és nagyobb szakosztályokra is, a vízilabdától, a szinkronúszáson át az ökölvívásig, kézilabdáig vagy éppen a jégkorongig.

Megtisztelő számunkra, hogy az MVM Csoport bizalmat szavazott klubunknak és nemcsak a férfi labdarúgás, hanem más, szintén sikeres és népszerű szakosztályunk mellé állt"

– mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére