Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Forma 1-es szingapúri nagydíj egyelõre rendesen rácáfolt az erõviszonyokra

2015.09.20. 13:17

Magyar idő szerint vasárnap 14:00 órakor veszi kezdetét a Forma 1 szingapúri nagydíjának versenye, de az ázsiai túra vélhetően nem marad túl emlékezetes a Mercedes csapat számára.

A 2015-ös tabellát a Mercedes istállója vezeti, illetve a pilóták rangsorában is ők állnak az első két helyen – köszönhetően Lewis Hamilton és Nico Rosberg eddigi remek teljesítményének.

Ezen a hétvégén azonban valamit nagyon rosszul csináltak

Bár a pénteki első szabadedzésen még minden a terv szerint alakult a csapat számára. A két legjobb időt ugyanis Rosberg és Hamilton érte el. A második szabadedzésen viszont már nagyot fordult a világ…

A két éllovas az első háromba sem tudott bekerülni.

Hamilton a negyedik, Rosberg pedig csak a csalódást keltő 7. helyen zárt. Utóbbinak ráadásul különös fontos a hétvégi nagydíj, ha utol akarja érni brit csapattársát a rangsorban.

A Mercedes istállója egyébként gumiproblémákra hivatkozott, ezt a riválisok némileg kétkedve fogadták. Mind a Ferrari, mind pedig a Red Bull csapata is arra gyanakodott, hogy csak altatni próbálnak.

De a Mercedes tényleg elaludt!

A szombati harmadik szabadedzésen is csak a Ferrari és Red Bull pilótái mögött kullogtak az időeredményeket nézve. A szombati időmérő pedig bebizonyította, hogy nem valami ördögi terv részesei vagyunk.

A legjobb időt ugyanis a Ferrari színeiben Sebastian Vettel érte el, így a német indulhat majd a pole-pozícióból a vasárnapi nagydíjon. Õt követi a redbullos Daniel Ricciardo és Vettel csapattársa, Kimi Räikkönen. A Mercedes pilótái csupán a 3. vonalból indulhatnak.

Bátran mondhatjuk tehát, hogy a Mercedes az idei legrosszabb időmérőjén van túl.

A vasárnapi verseny azért még tartogathat meglepetéseket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére