Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Spanyolország–Svédország

888.hu

2021.06.14. 17:10

Öt évet kellett várni, de végre itt van, ismét labdarúgó Európa-bajnokságot rendeznek az öreg kontinensen. Európa legjobb csapatai – köztük Magyarország is – egy hónapon keresztül mérik össze tudásukat, de a végén csak egy együttes örülhet. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt mindennap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai menü: Spanyolország–Svédország.

 

Spanyolország–Svédország (M4 Sport, 21 óra)

Hökkön Melinda: Nos, nehéz megnyilvánulni egy olyan témában, amelyben finoman fogalmazva sem vagyok otthon, mégis, ha engem kérdeztek, akkor a spanyolokra voksolnék. A focival kapcsolatos alapműveltségem hiányában így csak a spanyol virtusra, dallamokra, ételekre és temperamentumra hivatkozhatok. Ne felejtsük el a tüzes spanyol táncokat se, mint amilyen a paso doble vagy a flamenco! A spanyol válogatott számtalanszor bebizonyította, hogy a velük született isteni ritmusérzéket nem csupán a táncban tudják kamatoztatni, hanem a labdáért vívott harcban is. És ugyan ki ismerné jobban a megfelelő időzítés mesterségét, mint egy spanyol, aki bármiféle félelemérzet nélkül az utolsó pillanatban rántja el piros vásznát a feldühödött bika elől?

 

Prokaj Dávid: Ugyan hazai pályán egyértelmű esélyes a spanyol válogatott, de miért ne okozhatnának meglepetést a svédek? Idén eddig mind az öt meccsüket megnyerték, és ezeken a meccseken csupán egy gólt kaptak! Továbbá nagyon is emlékszem arra, hogy 2019-ben az Európa-bajnokság egyik selejtező mérkőzésén a svédek megnehezítették a spanyolok dolgát, a 92. percben még 1-0-ra vezettek Marcus Berg góljával, de végül meg kellett elégedniük a döntetlennel. Minden bizonnyal ég bennük a büszke viking revansvágy, és visszavágnának ezért a fiaskóért. Nem kétséges, hogy végig masszívan állni fogják a sarat, és kemény védőfalat állítanak fel a meccsen iparkodó spanyol srácokkal szemben. Egyébiránt a kedvenc klubcsapatom a Manchester United, így abban reménykedem, hogy lesz ugyan pár védése David de Gea kapusnak, de Victor Lindelöf be fogja venni egy fejes góllal a kapuját, és ezúttal a svédek megkaparintják a három pontot!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére