Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Olaszország–Svájc

888.hu

2021.06.16. 17:30

Öt évet kellett várni, de végre itt van, ismét labdarúgó Európa-bajnokságot rendeznek az öreg kontinensen. Európa legjobb csapatai – köztük Magyarország is – egy hónapon keresztül mérik össze tudásukat, de a végén csak egy együttes örülhet. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt mindennap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai menü: Olaszország–Svájc.

 

Olaszország–Svájc (M4 Sport, 21 óra)

G. Fodor Gábor: Nekem nem jön be a semlegesség. Nem tudok mit kezdeni a kint is vagyok, bent is vagyok, a nem foglalok állást testtartással. Svájcnak szurkolni képtelenség. Bár nem lehet értük rajongani, azt azért el kell ismerni, hogy Svájcalbánia masszív csapat, nehéz őket legyűrni. Azt tippelem, hogy ez ma az olaszoknak sem sikerül. Jók, de nem eléggé. Egy gól itt, egy gól ott, Olaszország–Svájc 1-1.

Jánosy Károly: Tippmixben boldogult Búvady barátom szerint nagy pénzt csak mosónők és mérlegképes könyvelők nyernek sportfogadáson. Az ő elméjüket nem köti gúzsba a képzelt szakértelem. Én is sutba vágom az olasz betonvédelem, a catenaccio hatékonyságába vetett hitemet, és Svájc mellett török lándzsát. Ahol olyan méregdrága órákat tudnak készíteni, mint a Patek Philippe, és a pásztorok derűsen jódlizva lila teheneket legeltetnek az alpesi csúcsok tövében, ott a futballba is apait, anyait beleadnak. Azt pedig halkan jegyzem meg, hogy az olasz győzelemért mindössze másfélszeres pénzt fizetnek, míg a svájci siker a tét hatszorosát hozza vissza. Kockázat nélkül nincs siker.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére