Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Anglia – Egyesült Államok

888.hu

2022.11.25. 18:00

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Anglia – Egyesült Államok.

 

Fodor-Horváth Zsófia

Hogy mi, tessék? Fociról kell írni? Miért, mi van most? Világbajnokság? Már megint, de hát most volt... Jó, nem kell idegesnek lenni, értem, hogy négyévente van. Repül az idő, még érzem a legutóbbi meccs okozta feszültség nyomait magamon. Amikor az angolokkal játszottunk és állítólag valami fontos meccs volt, én meg átkapcsoltam a Netflixre a gól előtt, hogy nézzük a sorozatunkat. Jó, honnan tudtam volna, hogy négy-null lesz a vége? Ha örülünk, akkor utólag is örülünk, nem? Most miért húzod így fel magad? Tudod nézni amúgy tableten is, ugye? Mert akkor én nézek közben sorozatot, remélem nem zavar. Te halkítsd le, úgyis csak a kép a lényeg. Kik játszanak amúgy? Ja ez könnyű, akkor az angoloknak szurkolok. Majd szólj, ha a Beckham-et mutatják légyszi. Most már megint mi bajod van?

Tipp: az angolok nyernek, 3–0-ra.

 

Fábián Eszter

Az Egyesült Államoknak fogalma sincs, mi az a jó foci. Nem nőttek fel generációk az utcán rúgva a bőrt, mint Európában vagy Dél-Amerikában. Az USA-nak ott van az amerikai foci, ami hát annyira béna, hogy képtelen volt az államokon kívül meghódítani a világot. Meg persze a baseball, amit minden amerikai családi filmben kötelezően meg kell jeleníteni, és esküszöm, egészen kicsi korom óta próbálom megérteni a szabályait, de egyelőre nem sikerült, sőt a futballal ellentétben még csak nem is élvezet nézni. Szóval mit tudhattok ti, jenkik? Szerintem nem sokat, úgyhogy most az egyszer megérdemlitek, hogy ne veszítsetek. De csak most az egyszer! Hajrá USA!

Tipp: 1–1

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére