Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Anglia–Dánia

888.hu

2021.07.07. 17:00

Öt évet kellett várni, de végre itt van, ismét labdarúgó Európa-bajnokságot rendeznek az öreg kontinensen. Európa legjobb csapatai – köztük Magyarország is – egy hónapon keresztül mérik össze tudásukat, de a végén csak egy együttes örülhet. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt mindennap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai menü: Anglia–Dánia.

 

Kovács Nikol: Az angol válogatottnak 55 év szünet után esélye lehet arra, hogy bejusson az Eb döntőjébe. Ehhez csak annyi szükséges, hogy ma este legyőzzék a dán csapatot. Erre nagy esélyük is van, eddig nemcsak remekül szerepeltek a torna alatt, de gólt sem engedtek be ellenfeleiktől. A tippem: 3-1.

 

Horváth K. József: Az Európa-bajnokság egyik kétségkívül legnagyobb esélyese Anglia ellen pályára lépő dánok nyilván nem feltett kézzel, fehér zászlót lobogtatva lépnek majd pályára. Annál is inkább, mert a másik brit csapatot, Walest kiütésen győzelemmel küldték haza (4-0), elsőnek bejutva ezzel a negyeddöntőbe. A dánok győzelmi vágya csak növekszik azzal, hogy náluk játszik Eriksen, aki a finn-dán meccsen összeesett és percekig élet halál között feküdt a pálya gyepén. A dráma szerencsésen végződött, Eriksen jól van, de gyógyulását biztosan gyorsítaná, ha csapata győzne Anglia ellen. Épp ezért: hajrá dánok, győzni fogtok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére