Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner rejtőzködő jobbikosokkal akarja megbuktatni Gyurcsányékat 2022-ben

Horváth K. József

2020.06.18. 17:00

Magyarországnak egy tisztességes, hazafias érzelmű ellenzékre van szüksége, nem arra, hogy a 2022-es választáson visszahozzák Gyurcsányt és a szélsőséges liberálisokat. „Ezt nem fogom engedni” – fogalmaz keményen Volner János, a Jobbik egykori alelnöke Facebook-bejegyzésében.

Volner Jánost egyébként két éve éppen a párt frakciójából most kiszorított exelnök, Sneider Tamás zárta ki. A jelenlegi elnök azonban ennek ellenére ideges, ha Volnerra gondol, ezért belső körlevélben is támadja őt.

Jakab Péter paranoiája a jelek szerint nem ismer párthatárokat.

A közelmúltban éppen Sneider Tamás erősítette meg nyilatkozatában, hogy besúgóhálózat működik a párton belül.

A besúgóhálózat működtetését pedig jól ismerhetjük a pártállami kommunista időkből. A Gyurcsánnyal való szoros szövetség mellett ez a jelenség is arra utal, hogy bizony a Jobbik végérvényesen lehorgonyzott a politikai baloldalon.

De hogy miért nem ismert párthatárokat Jakab paranoiája, arra Volner János exjobbikos, független parlamenti képviselő bejegyzése világít rá leginkább.

Egy belső körlevélben, amelyet – ki tudja, miért – Volner hivatalosan még most is megkap, Jakab Péter arról tájékoztatja a párt vezetőit, hogy Volner János közvetítők útján keresi meg a Jobbik vezető politikusait és magához próbálja csábítani őket.

Volner válaszában kifejti, hogy ő továbbra is csak kis j-vel hajlandó leírni a párt nevét, különösen mióta voltak szívesek a Jobbik Alapító Nyilatkozatát lábbal tiporva összefogni és az önkormányzati választásokon nagykoalícióban indulni a kommunisták utódpártjaival és a szélsőliberálisokkal.

Leszögezi, esze ágában sincs egy bolsevik fordulatot vett párt vezetőivel együtt dolgozni sem most, sem a jövőben. Volner kizárta az együttműködést azokkal is, aki a Jobbikot elhagyva továbbra is baloldal erősítésén fáradoznak. Leszögezte továbbá, hogy semmiféle egyeztetés nincs közte és Sneider Tamás között. Egyebek mellett azért, mert ő záratta ki a frakcióból 2018 októberében, akkor meg mi a csudáért akarna együtt dolgozni vele?

Volner János határozottan leszögezi:

Soha nem volt célom, hogy a hozzám hű embereket kiszedjem a Jobbikból, éppen ellenkezőleg. Számomra sokkal többet jelent, ha 4-5 befutó jobbikos mandátumot elhozhatunk '22-ben a balliberális összefogástól, ezzel is meggátolva Gyurcsányék visszatérését. Győrben is bebizonyosodott, hogy a Jobbikban vannak még bőven megbízható, nemzeti érzelmű emberek, akik látszólag belemennek ugyan a balliberális összefogásba, de csak azért, hogy felborítsák azt. Két év múlva úgyis meglátjátok... Magyarországnak egy tisztességes, hazafias érzelmű ellenzékre van szüksége, nem arra, hogy a Fidesz helyett visszahozzátok Gyurcsányt és a szélsőséges liberálisokat. Ezek már 1998-ban és 2010-ben is nagyot buktak és velük együtt sajnos az ország is. Nem fogom engedni, hogy harmadszor is megtörténjen.

A magam részéről kifejezetten örülök neki, hogy Jakab Péternek és hitvány talpnyaló követőinek tele a gatyája.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Véget ért a vörösiszap-ügy: börtönben marad a MAL Zrt. három vezetője

Véget ért a vörösiszap-ügy: börtönben marad a MAL Zrt. három vezetője

Fenntartotta a Győri Ítélőtábla tavaly kiszabott jogerős ítéletének hatályát a vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőügyben a Kúria pénteken nyilvánosan kihirdetett döntésével.

Autósoktatót keresünk Jakab Péternek

Autósoktatót keresünk Jakab Péternek

Jakab szerint Orbán kitette az elakadásjelzőt. Egy mozgó kocsi mögé?! Vagy az indexet? Vagy most akkor mi van? A Ballik-elnökre ráférne egy kis autós felkészítés. Besegítünk.

Lakhelyére csalt, majd megerőszakolt egy 12 éves kislányt egy szír migráns

Lakhelyére csalt, majd megerőszakolt egy 12 éves kislányt egy szír migráns

Az eset Svédországban történt, az erőszakos migráns többszörösen büntetett előéletű, de továbbra sem toloncolják ki...

Szijjártó: A cél, hogy minél gyorsabban vakcinához jussanak a magyarok

A kormány azért dolgozik, hogy a magyar emberek a lehető leggyorsabban biztonságos vakcinához jussanak, mert ez jelenti az igazi megoldást a járvány okozta kihívásokra – mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Kunhalmi most vagy félrebeszél, vagy az Orbán-kormányt dicséri

Kunhalmi most vagy félrebeszél, vagy az Orbán-kormányt dicséri

Követelni fogom az ATV-nél a Kunhalmi-szereplések korhatár-besorolásának megváltoztatását. Az azért mégis erősen perverz, hogy Kunhalmi Ágnes MSZP-elnök Orbán Viktort, az Orbán-kormányt, a magyar gazdaságot dicséri főműsoridőben kiskorúak füle hallatára. Azért mindennek van határa.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére