Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végignézte a meccset, de a magyar himnusz már nem érdekelte Gyurcsánynét

888.hu, Mandiner

2021.06.16. 12:30

Míg Karácsony Gergely és Orbán Viktor a Puskás Arénában követte végig a magyar labdarúgó-válogatott első meccsét a címvédő Portugália ellen az Európa-bajnokságon, Dobrev Klára egy budapesti terasz kivetítői előtt nézte a mérkőzést.

 

A DK miniszterelnök-jelöltje végignézte az összecsapást, de a meccs utáni himnuszt már nem várta meg, távozott stábjával a Budai Parkszínpadtól, ráadásul

éppen a magyar himnusz alatt

írja cikkében a Mandiner.

A hírportál emlékeztet: nem árt a mai meccs kapcsán felidézni azt sem, hogy miként vélekedett a Gyurcsány-párt az Eb négy mérkőzésének helyet adó Puskás Arénáról.

„Legyen az új Puskás inkább Mészáros Lőrinc stadion! A Fidesznek a Puskás-stadion is a lopásról szól, a 150 milliárd forintos beruházás körül csak kormányközeli vállalkozók tűnnek fel: a Várkert Bazárt építő cégtől kezdve Orbán Viktor vején át természetesen Mészáros Lőrincig. A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy az új Puskás-stadiont inkább Mészáros Lőrinc stadionnak nevezzék el! A DK szerint a négyszeres túlárazással készülő, az eredeti tervekhez képest jóval alacsonyabb színvonalú, kizárólag fideszes oligarchák által épített stadion jó szimbóluma lehetne az Orbán-rendszernek. Akár külön szektorokat is el lehetne nevezni a Fidesz országrablásának legnagyobb nyerteseiről, így pedig Puskás Ferenc nevét sem szennyeznék be a Fidesz nevű bűnszervezet tagjai” – írta a párt egy 2017 áprilisi közleményben.

„A válság kezdete óta mondjuk, nem lehet magukra hagyni a nyugdíjasokat. Pontosan látjuk, mekkora terhet jelent nekik, hogy lassan megfizethetetlen a zöldség, a gyümölcs vagy a hús. A csehek tudják ezt, Orbánék nem. A magyar kormánynak most is fontosabb a luxus és a foci támogatása, mint a nyugdíjasok mindennapi küzdelme” – ezek pedig már Dobrev mondatai.

Így hergelt a labdarúgás ellen tavaly augusztusban a Facebook-oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére