Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Várhatóan holnap elfogadja a LIBE-bizottság a Sargentini 2.0-féle magyarellenes jelentést

888.hu

2022.07.12. 19:20

Az Európai Parlament ismét elindított – mondvacsinált okokból – egy ideológiai hadjáratot Magyarország ellen.

 

Az Alapjogokért Központ a közösségi oldalán közli, hogy az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) a holnapi nap folyamán várhatóan elfogadja azt a magyarellenes jelentést, melyet a Judith Sargentini helyét átvevő baloldali, zöldpárti francia Gwendoline Delbos-Corfield terjesztett elő. A jogállaminak csúfolt jelentésben leplezni sem próbálják a valós szándékukat:

 

azt próbálják elérni, hogy Magyarország ne jusson hozzá a Helyreállítási Alapból neki járó uniós forrásokhoz.
– írták.
Közlik, hogy az Európai Parlament láthatóan nehezen viseli, hogy a magyar kormány kompromisszumkészségének köszönhetően közeledtek az álláspontok a magyar helyreállítási terv kapcsán az Európai Bizottság és Magyarország között. Ma már kijelenthetjük, hogy a technikai akadályok elhárultak a megegyezés elől.
Hozzáteszik, hogy a jelenlegi háborús helyzetben, amikor az Európai Unióban a legnagyobb szükség lenne az egységre, és az uniós intézményeknek a béke megteremtésén kellene dolgozniuk, az Európai Parlament ideológiai hadjáratot indít Magyarország ellen. Teszi mindezt mondvacsinált okokból, az európai értékek megsértésére hivatkozva.
A jelentés követelőző, szinte fenyegető hangnemben utasítja az Európai Bizottságot és az Európai Tanácsot a Magyarországgal szembeni keményebb fellépésre.
Ezáltal további konfliktust próbál előidézni egy egyébként is viszontagságokkal teli időszakban, éket kíván verni az uniós intézmények és a tagállamok közé egyaránt.
Az AP közli, hogy a jelentések tetten érhető a nyílt társadalom hálózatának befolyása, melynek tagja és kiszolgálója Gwendoline Delbos-Corfield.
A magyarországi jogállamisági helyzet értékelésekor ugyanis kizárólag olyan politikai NGO-kkal egyeztetett, melyek rendszeresen kapnak támogatást az Open Society Foundation-től és a magyar kormányzat döntéseit rendszeresen és egyoldalúan kritizálják.
Ahogy Gwendoline Delbos-Corfield, úgy hozzá hasonló módon a LIBE-bizottság sem tekinthető elfogulatlannak. A Bizottság elnöke és alelnöke egyaránt rajta van a Soros György megbízható brüsszeli szövetségeseit felsoroló listán.
Kíváncsian várjuk a LIBE bizottság holnapi szavazását. Tanulságos lesz látni, hogy mely képviselői szavazzák meg a hazánkat elmarasztaló jelentést. Ők ugyanis a magyar kormány és a Bizottság közötti megállapodás megfúrásán dolgoznak és annak szurkolnak, hogy ne kapjanak béremelést a helyreállítási forrásokból a hazai pedagógusok és egészségügyi dolgozók.”
– jegyzi meg a Központ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médiumok korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére