Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit üzent a főbűnösnek…

888

2020.12.05. 13:00

Tragikus évforduló a mai: tizenhat évvel ezelőtt, 2004. december 5-én került sor a kettős állampolgárságról szóló népszavazásra, amelynek kampányában az akkor regnáló Gyurcsány-kormány a határon túli magyarok elleni voksolásra buzdított. A népszavazás érvénytelen lett, de a többség a magyarok javára szavazott.

Ezt az alkalmat használta fel Varga Judit igazságügyi miniszter, hogy Facebook-posztban üzenjen a főbűnösnek, Gyurcsány Ferencnek. Ezt írja:

„Már 16 éve, hogy a szégyen napján a baloldali hecckampánynak köszönhetően az anyaország cserben hagyta sok millió magyar testvérünket. 2010 óta a nemzeti kormány döntéseivel (többek között a kettős állampolgárság és a nemzeti összetartozás napjának bevezetésével) igyekezett begyógyítani a sebeket, melynek köszönhetően folyamatosan erősödik a kötelék a külhoni és az anyaországi magyarság között.
Ugyan a baloldal egy része már belátta hibáját és elnézést kért a 16 évvel ezelőtti szégyenletes uszításért, de a főbűnös azóta is büszke akkori tettére.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére