Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vágó István szerint rá kell borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőjére

888.hu - Pesti Srácok

2020.10.16. 16:00

Vágó legújabb megnyilvánulása ismét túlment a jó ízlés határán, az egykori médiaszereplő ugyanis azt írta közösségi oldalán: Nagy József ellenzéki újságírónak rá kellett volna borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőjére egy műsor felvételén, mert az félbeszakította az újságíró nagymonológját – írta a Pesti Srácok.

 

Egészen elképesztő módon nyilvánult meg Vágó István, a televíziós kvízmesterből lett Gyurcsány-párti képviselő, a Demokratikus Koalíció médiacsoport-vezetője és országos elnökségi tagja, aki már fővárosi tömegközlekedési szakértőként feltűnősködik. Az ateizmusát nyilvánosan hirdető Vágóról köztudott, hogy rajong Gyurcsányért,

az egykori miniszterelnököt egyenesen II. Józsefhez hasonlítja

– bár egyszer azért elkottyintotta, hogy a 2008-ra kialakult helyzetért mégiscsak szeretett vezére volt a felelős. A kvízmester ugyan már többször került a figyelem középpontjába botrányos kijelentéseivel, de szerdai posztja után egyértelműen kijelenthető: nincs helye a közéletben. Abban úgy fogalmazott:

Nem is értem, hogy miután a nő többször is belé fojtotta a szót, Nagy Jóska hogyhogy nem borította rá az asztalt.”

Mi pedig azt nem értjük – teszi fel a kérdést a Pesti Srácok (PS) szerkesztője –, hogyan is képzeli Vágó István, hogy

egy női műsorvezetőre rá kellene borítani az asztalt csak azért, mert kérdezni mer.

Vágó megnyilvánulása különösen érdekes annak ismeretében, hogy ő maga is évekig televíziós műsorvezetőként dolgozott, így tudnia kell: a műsorvezető feladata az, hogy a vitát a megfelelő mederben tartsa. Példa nélküli a magyar médiában, hogy valaki odáig merészkedjen egy országos televíziós csatornán, hogy csak mert nem ért egyet vitapartnerével, agresszióval próbálja bizonyítani igazát. Vágó István viszont most gyakorlatilag kijelentette, hogy bizony rá kellett volna borítani az asztalt a műsorvezetőre, akinek csupán az volt a „bűne”, hogy megpróbálta Nagy József ellenzéki újságíró perceken át tartó monológját megszakítani – mivel

a műsorban egy másik vitapartner is jelen volt, aki szóhoz sem juthatott volna, ha a műsorvezető nem próbálja meg leállítani a 24.hu újságíróját.
– hívta fel a figyelmet a portál.

Bár a gyurcsányistáktól eddig is megszokhattuk, hogy arról ábrándoznak, hatalomra kerülésüket követően lámpavasra lógatják a fideszeseket, akiktől elkobozzák minden vagyonukat – vagy ha mégsem, akkor minimum börtönbe zárják őket. Viszont Vágó kijelentése túlmegy a fantazmagória határán: nyilvánosan közölte, hogy ha egy műsorvezető az elvtársakat félbeszakítja, rá kell borítani az asztalt. Jelen esetben különösen visszataszító, hogy egy nővel szembeni agresszív fellépésre buzdított a DK-s nagyágyú, akinek ezek szerint abszolút rendben van ez a fajta viselkedés. Azt csak remélni lehet, hogy a női jogvédő szervezetek is felemelik majd hangjukat Vágó kijelentése miatt, de várjuk Szabó Tímea és Szél Bernadett felháborodását is. Gyurcsányné Dobrev Klárától pedig az lenne az elvárható minimum, hogy elhatárolódik a párt elnökségi tagjától, akit esetleg felszólíthatna lemondásra.

Minősíthetetlen, vállalhatatlan megjegyzései miatt sosem kért még elnézést

– mutatott rá a Pesti Srácok szerkesztője.

Bár annak esélye, hogy Vágó István felismerje, mennyire vérlázító módon nyilvánult meg, szinte egyenlő a nullával. Emlékezetes, hogy durva, gusztustalan, az egész országot megbotránkoztató posztja miatt sem kért bocsánatot, amikor azzal viccelődött, hogy mivel a koronavírus elsősorban az idősekre veszélyes, a kormány biztosan jól jár azzal, hogy kevesebb nyugdíjas lesz. Akkor úgy fogalmazott:

Két területen spórolnak egyszerre: kevesebb vírusteszt, kevesebb nyugdíjas. Ügyes.

De akkor is nagy öröm érte Vágó Istvánt, a DK házi tömegközlekedési járműszakértőjét, amikor a bíróság kimondta: a Lokál megalapozatlanul idézte a PS egyik cikkét, mely szerint ő rajta lett volna Czeglédy Csaba „fizetési listáján”. Vágó és szellemi (ha volna neki olyan) tejtestvérei szerint mindebből az következik, hogy a Pesti Srácok főszerkesztője az édesanyjával él szexuális életet. Mint azt korábban a Pesti Srácok írta:

Vágó István a Facebook-oldalán uszította a portál ellen követőit,

ami rögtön termékeny talajra hullt. Például a Vágó cimborájának lelke helyén leledző latrinára, bizonyos Paller Péterére, aki csodás fricskát adva leírja, hogy Huth Gergely pedig az anyját dugja. Hűha, ez aztán a kifinomult baloldali humor! Mire a Gyurcsány-párt kulturális supermanje,

Vágó Pityu csak annyit tud hozzátenni, hogy „vigyázz, ezért letilthatnak”.

Majd lelkesen lájkolja a „megnyugtató választ”, miszerint a kifinomult Paller úgy fogalmazott, hogy azt a Facebook-algoritmus ne szűrje ki – emlékeztetett a portál.

Aztán az egész szövegfolyamra még rányom egy lelkes gazsulálást Szegvári Katalin szebb napokat látott televíziós személyiség és kulturális szakember. Ehhez csak gratulálni lehet!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás Gergely elmondta, hogy a magyar kormány a szimbolikus ügyeken túl immár a gazdaságfejlesztési programon keresztül is szeretné támogatni az erdélyi magyarokat.

7:59 | A nap legfontosabb hírei

7:59 | A nap legfontosabb hírei

Szájer lemondott, Demeter visszavonta írását, rekordot döntött ismét a koronavírus járvány.

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Lelki szemeim előtt látom Dobrev Klárát, amint egy jókora husánggal üti-veri a magyar kormányt. Ahogy a gazda, akinek elverte szőlőjét a jég, és elkeseredettségében ő is nekiesett egy nagy bottal, mondván: – Nézzük, mire megyünk ketten!

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Az országos tisztifőorvos nyilatkozott az oltásokról is, miszerint jelenleg az orosz vakcina van leginkább elérhető közelségben, de a többi vakcináról is azt hallani, hogy az engedélyeztetési eljárás vége felé járnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére