Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb varrónők állítják, hogy Bíró László fizetés helyett megfenyegette őket

888.hu

2020.09.27. 13:52

A jobbikos képviselőjelölt továbbra is tagadja a vádakat.

A Hír TV Informátor című műsorának szeptember 4-i adásában kitakart arcú, eltorzított hangú emberek a Bíró László által korábban üzemeltetett varroda volt munkavállalóiként mutatkoztak be. Elbeszélésünk szerint Bíró többüknek is tartozik, hiszen korábbi munkájukért nem kapták meg a bérüket. Egyikük azt állította, hogy amikor a kifizetés elmaradását szóvá tették Bírónál, a baloldal jelöltje csak annyit mondott, hogy hozza a puskáját, és menekülhetnek.

A fentebb említett egykori varrónők vallomását az alábbi videóban (14:49-től kezdődően) lehet megtekinteni:

A Hír TV riportjára még maga Bíró László is reagált. Akkor azt nyilatkozta: „Nekem tiszta a lelkiismeretem: soha senkit nem fenyegettem fegyverrel, soha senkinek nem tartottam vissza a bérét.”

Újabb varrónők álltak ki a nyilvánosság elé

Az elmúlt napokban azonban újabb varrónők álltak ki a nyilvánosság elé – írja a Hír TV. Tájékoztatásuk szerint nyilvánosság elé álltak azok a varrónők, akik azt állítják, hogy Bíró László fizetés helyett megfenyegette őket.

A csatornának nevüket és arcukat is vállaló alkalmazottak egybehangzó állítása szerint amikor elmaradt bérüket követelték tőle, Bíró azzal fenyegette őket, hogy „bemegy, és a fejükhöz tart valamit”.

Bíró ezzel szemben azt állítja, hogy tiszta a lelkiismerete, ő ugyanis soha senkit nem fenyegetett fegyverrel, soha senkinek nem tartotta vissza a bérét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére