Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb felvétel bizonyítja, a baloldal kórházakat zárna be

888.hu

2022.01.25. 10:40

Több vidéki városban kórházakat és osztályokat zárna be Márki-Zay Péter egészségügyi szakértője, a gyurcsányista Komáromi Zoltán. Az Együttben és az MSZP-ben is megforduló, legutóbb DK-s háziorvos egy televíziós műsorban beszélt arról, hogy centralizációra van szükség az egészségügyben, ami magyarul kórházbezárásokat jelentene, főleg vidéken – írja az Origo.

Az elmúlt napokban több felvétel és nyilatkozat alapján világosan kiderült, mi a baloldal egészségügyi programja: kórházbezárások, az egészségügy fizetőssé tétele és a mostani társadalombiztosítási rendszer szétverése.

Kevesebb kórház is elég lenne a Gyurcsány-párt polgármestere és egészségügyi szakpolitikusa, László Imre szerint.

Nemrég Komáromi Zoltán, a DK másik politikusa ígért kórház- és osztálybezárásokat arra az esetre, ha hatalomra kerülne a baloldal. Komáromi egyébként a baloldal hivatalos egészségpolitikusa.

A lap azt írja, most egy újabb felvétel került nyilvánosságra arról, hogy Márki-Zay egészségpolitikusa kórházakat zárna be. Komáromi Zoltán korábban az ATV-ben ugyanis ezt mondta:

Műsorvezető: Erre mondta azt, hogy erre viszont olyan központokat kell kialakítani, ami lehet, hogy arrébb van, de képes ezeknek a betegeknek az ellátására.

Komáromi Zoltán:

Így van. Sokkal jobban jár mindenki, hogyha arra a helyre viszik be, ahol minden, pénz, paripa, fegyver ott van egy helyen, és hogy ne legyen meglepetés, egy alacsonyabb progresszivitási szintű intézmény nem rendelkezhet sem azokkal a műszerekkel, sem azzal az emberi erővel, szakértelemmel, annyi ember, vannak műtétek, ahol négy-öt embernek kell a műtőben benn lenni. Egy kisvárosi kórházban ezt logikusan nem lehet megcsinálni

Az erről szóló videót alább nézhetik meg:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére