Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb álhírvideóval jött ki az MSZP

888.hu

2020.11.01. 10:00

A Magyar Szocialista Párt mint az állampárt jogutódja nem tanul a múltból, és sajnos nem is felejt! A járványügyi védekezésben résztvevő egészségügyi dolgozókat álmentős szerepeltetésével megtámadó Korózs Lajos-videó után ezúttal Molnár Zsolt vállalta magára az álhírgyáros főszerepet – fogalmazott Orbán Balázs államtitkár a közösségi oldalán.

Orbán Balázs szerint a baloldali országgyűlési képviselő állításai, mely szerint a révfülöpi hajóállomást és a mellette lévő közforgalmú sétányt az állam átadta a Mathias Corvinus Collegium számára, így az a „Balatonhoz látogatók számára nem lesz elérhető”, nem igazak.

Mindkét állítás egy perc alatt ellenőrizhető, nyilvánvaló hazugság, ugyanis az általa említett és a videóban szereplő területeket semmilyen jogszabályi változás nem érintette”

– jelentette ki Orbán Balázs.

Az államtitkár kiemelte, hogy

a révfülöpi hajóállomás és a mellette lévő sétány tulajdoni viszonya nem fog változni, így a település lakói a videóban szereplő összes területet használni tudják majd.

Hozzátette, hogy a megtámadni akart alapítványi ingatlanoknak semmi közük a Molnár videójában bemutatott helyekhez. Azok ugyanis az eddig jórészt elzárt, rossz állapotú és használaton kívüli területek Révfülöp más részén találhatóak.

Ezeket a Mathias Corvinus Collegium felújítja, megnyitja a révfülöpiek előtt, valamint a tehetséges magyar fiatalok ingyenes táboroztatására kívánja fordítani, illetve oktatási-képzési helyként kívánja hasznosítani. Elfogadhatatlan az újabb MSZP-s hírhamisítás, szégyelljék magukat, hogy immár nemcsak az egészségügyi dolgozókat, hanem a tehetséggondozó programban résztvevő több ezer magyar fiatalt is megpróbálják egy újabb álhírvideóval lejáratni!”

– fogalmazott az államtitkár és megígérte, hogy mint az MCC elnöke, azonnali jogi lépéseket fog tenni az „álhírgyáros Magyar Szocialista Párttal és Molnár Zsolttal szemben”.

Az álhírvideó itt tekinthető meg:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére