Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több személyt is megfertőzhetett Dobrev azok közül, akik a közelmúltban elhunytak

888.hu - Origo

2021.03.29. 18:25

Azt nem lehet tudni, hogy a járványügyi szabályokat ezeken a találkozókon betartották-e, de az biztos, hogy sok helyen Gyurcsányné nem viselt maszkot, ezt képek bizonyítják – írta meg az Origo.

Az Origo arra emlékeztet, hogy Gyurcsányné még február végén indult kampánykörútra. Előbb Szegedre ment, majd Tatán és Tatabányán is járt, 2021. március 2-án. Ezt a Facebookon a később koronavírusban meghalt Gyűrűs Károly képviselő is megírta.

A képen sem Gyurcsányné, sem az őt meghívó Konczer Erik nem visel maszkot.
– írta meg az Origo.

Forrás: Origo

 

Gyurcsányné 2021. március 5-én jelentette be, hogy koronavírusos. „Mindenkit hívunk telefonon, akivel az elmúlt napokban találkoztam„ – írta a Facebookjára.

Forrás: Origo

 

Gyurcsányné az országjárása során több esetben rendszeresen eltekintett a maszkhasználattól, és a szükséges másfél méteres távolságot sem tartotta.
Ez még akkor is így volt, ha Gyurcsányné az ellenkezőjéről nyilatkozott az ATV-ben:

”Igen, ezt pont akartam kérdezni, hogy azért nem egy életbiztosítás országot járni ilyen harmadik hullám idején„ – tette fel a kérdést a riporter, mire Gyurcsányné ezt válaszolta:

”Nem, és nagyon vigyázunk, tehát tényleg folyamatosan maszk van rajtunk, folyamatosan kezet fertőtlenítünk, igyekszünk távolságot tartani.”

– válaszolta Dobrev, ami a képeket elnézve minimum vitatható állítás...

Tehát Gyurcsányné megbetegedett, miután maszk nélkül és a távolságot nem tartva találkozott pártja több aktivistájával, illetve a baloldal több polgármesterével. Találkozott Gyűrűs Károllyal is, akitől a fenti első kép és Facebook-bejegyzés is származik. Gyűrűs a tatai önkormányzat DK-s képviselője volt.

2021. március 22-én meghalt koronavírus-fertőzésben.

Azt nem lehet tudni, hogy Gyűrűs kitől kapta el a vírust, az azonban biztos – ő maga ír róla -, hogy a tatai tónál találkozott Gyurcsánynéval, és beszéltek is egymással.

Forrás: Origo

 

Az első felvételen Gyurcsányné Konczer Erik helyi DK-s politikus, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés baloldali frakcióvezetőjének társaságában látható, maszk nélkül. Konczer a megye 1. számú választókerületének DK-s jelöltjeként tűnt fel a párt februári, oltásellenes kiadványában. Konczer közösségi oldalán később közzétett egy negatív tesztet. Gyurcsány Ferenc felesége és a megyei frakcióvezetőjük találkozásakor azonban a később koronavírusban meghalt,

a Gyurcsánynéval való beszélgetéséről beszámoló Gyűrűs is jelen lehetett,

fénykép kettejükről ez alkalommal nem készült, de magától Gyűrűs Károly Facebook-bejegyzéséből tudhatjuk, hogy találkoztak.

A vírus lappangási ideje egyébként 2-14 nap (az esetek többségében 5-6 nap), és ahogy az NNK írta egy tájékoztatójában, a beteg a tünetek megjelenése előtti 48 órában már fertőzhet, de három napon belül is igazoltak már megbetegedéseket. Azt nem tudjuk, hogy Gyurcsánynénál mikor jelentek meg az első tünetek.

Gyurcsányné a tatai látogatása napján Tatabányán is járt. Videót készített a helyi kórháznál, és járt a DK-s támogatással megválasztott polgármesternél, ahol aztán egyikük sem viselt maszkot.

Forrás: Origo

 

Az Origo közli, hogy 2021 március közepén, Gyurcsányné látogatása után nem egész két héttel a tatabányai önkormányzat egyik dolgozója koronavírussal kórházba került. Az 57 éves, nem közszereplő hölgy a lap információja szerint nem sokkal később meghalt.

Ebben az esetben sem lehet tudni, hogy kitől kaphatta el a fertőzést.

A lap három tényt rögzít, amelyek, és ez fontos,

nem bizonyítják Gyurcsányné érintettségét, pusztán időbeli egybeesésből is adódhatnak,

ugyanakkor figyelemre méltóak lehetnek:

  1. A hölgy a Polgármesteri Hivatal egyik vezető beosztású munkatársa volt, aki gyakran találkozott a polgármesterrel
  2. A polgármester maszk és a szükséges védőtávolság betartása nélkül fotózkodott Gyurcsánynéval.
  3. A hölgy Gyurcsányné látogatása után került kórházba.

Mindemellett pedig az is tény, hogy Gyurcsánynét párttársaival Tata után Tatabányán is maszk nélkül fotózták le.

Forrás: Origo

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére