Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több polgármester is tiltakozik a baloldali lejáratókampány ellen

888.hu

2021.02.13. 13:30

Politikai hangulatkeltő kampányban rombolja a közösségi oldalon az Ez a lényeg baloldali portál Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyes településeinek – Boldva, Edelény, Sajópálfala és Sajóvámos – jó hírét – számolt be a Boon.hu

Lejárató szándékkal létrehozott politikai üzenetben azt állítják, hogy miközben az adott településen nélkülöznek az emberek, „Orbán luxuskormánya a magyar emberek pénzét szívja, mint egy vámpír az áldozata vérét. Ezért jut nekünk csak ennyi.” „Orbán gazdagabb, mint Rothschild, Sajópálfala lakói nélkülöznek” – a települések nevét annak függvényében cserélgetik, hogy éppen hova juttatják el az üzenetüket. A képhez csatolták még az ott élők 182 ezer forintos átlagkeresetét és a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel képét, ahogy kiszáll egy autóból, kezén drága órával. A lejárató kampányon felháborodtak az érintett települések lakói és vezetői – írják.

„Polgármestertársaimmal is egyeztetve elmondhatom, hogy mélységesen felháborított minket ez a támadás, amelynek elsődleges célpontja ugyan nem mi voltunk, de az eredményét tekintve mégis a mi településeink jó hírét érte csorba”

– mondta a lapnak az Észak-Magyarországnak Sajópálfala polgármestere. Fekete Zoltán rámutatott: „Ismert, hogy a térség kisebb falvaiban nem dúskálnak az emberek, de ennek semmi köze ahhoz, hogy máshol élő emberek, akár politikusok családtagjai hogyan élnek. A kettőnek nincs köze egymáshoz.

Ez tisztán hangulatkeltés az egyébként is nehezebb sorsú emberek között. Miközben az önkormányzatok erőn felül igyekeznek mindent megtenni az itt élőkért.

” A település első embere ismertette, hogy próbálták megtudni, pontosan ki vagy kik állnak a weboldal és a lejárató kampány mögött, de nem jártak sikerrel. Ezért nem világos, kitől lehetne helyreigazítást kérni. Az érintett önkormányzatok vizsgálják a jogi lépések lehetőségeit

„Sajópálfala esetében még a mellékelt fotó is hamis, nem a mi falunk házai vannak rajta!”

-mondta a portálnak.

Nem ez az első hazugság amit terjesztenek, mint ismert, az ezalenyeg.hu és a nyugatifeny.hu névre hallgató fake news portálok korábban azzal a valótlansággal álltak elő, hogy Gulyás és Koncz Zsófia országgyűlési képviselő egy párt alkot. A miniszter ezért úgy döntött, büntetőfeljelentést tesz és polgári pert indít két baloldali propagandalap ellen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére