Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó: Az Európai Bíróság egyik bírója felolvasta a számára fonetikusan leírt magyar szöveget

888.hu

2022.02.19. 14:00

Néhány magyar EP-képviselő és NGO írhatta számára a sorokat, hogy a magyar tévékben is le lehessen játszani a választások előtt, véli a külügyminiszter.

„Halljuk és látjuk, de még így is nehéz elhinni” – írja Facebookon Szijjártó Péter. Hozzátette: „az Európai Bíróság egyik bírója, aki nyilvánvalóan nem beszél magyarul, »felolvassa« a minden bizonnyal néhány magyar EP-képviselő és NGO által, számára fonetikusan leírt szöveget, hogy a magyarországi tv-s híradókban egy az egyben be is lehessen azt játszani, 40-pár nappal a magyar parlamenti választás előtt.”

A külügyminiszter szóvá tette, hogy mindez rendhagyó módon, élőben közvetítve történt. „Kilóg a jókora lóláb. Ha valakinek eddig bármiféle kétsége volt afelől, hogy ez egy egyszerre szánalmas és nevetséges politikai színjáték, az most már biztos lehet benne.

Az Európai Unió Bírósága és maga a bíró is megalázó helyzetbe került (vagy inkább hozta magát) és politikai eszközzé degradálódott”

– írja Szijjártó.

A bejegyzés végén hangsúlyozta, hogy a gyermekvédelmi törvényről azonban nem Brüsszel és nem is a politikai pályára lépő Európai Bíróság fog dönteni, hanem a magyar emberek, ahogy az ország jövőjét sem „az ítéletet tollbamondó balliberális NGO-k fogják meghatározni, hanem a választói névjegyzékben szereplő magyar állampolgárok. Április 3-án legyünk ott mindannyian!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére