Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Szerencsétlen, ostoba” – így gyalázza Márki-Zay a migrációt ellenző embereket – videó

Mediaworks Hírcentrum

2022.02.03. 09:40

Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje nem válogatja meg a szavait, ha a vidékieket vagy a jobboldali szavazókat minősíti. Különösen sértő kifejezéseket használ, ha a Fidesz-szavazókról van szó – vagy akár csak olyanokról, akik valamiben nem értenek egyet vele. Őket rendszeresen ostobának, elmeháborodottnak, tudatlannak vagy szerencsétlennek szokta nevezni – írja az Origo.

Ha ezt nem juttatjuk el mindenkihez, akkor még mindig rendkívül sok szerencsétlen, megtévesztett, tájékozatlan vagy ostoba ember emiatt fog a Fideszre szavazni – mondta Márki-Zay Péter a migrációval kapcsolatban. A baloldal jelöltje ezzel arra a hazugságára utalt, hogy „a Fidesz telepít be migránsokat”, ezt akarja eljuttatni mindenkihez. – Még egyszer mondom: kutatási adataink vannak, nem a levegőbe beszélek, sajnos még mindig ütős ez a téma, különösen vidéken, kistelepüléseken – sajnálkozott Márki-Zay azon, hogy a vidéki embereket érdekli az illegális bevándorlás okozta biztonsági fenyegetés.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje tehát megint a jobboldaliakat pocskondiázta, akik szerinte „szerencsétlen, megtévesztett, tájékozatlan vagy ostoba emberek„.

A felháborító mondatok 2021 novemberében hangzottak el egy Facebook-bejelentkezésben.

Gyurcsány jelöltje kifejtette: sokan azért nem szavaznak rá és szövetségeseire, mert attól tartanak, hogy egy kormányváltás után migránsokat telepítenének be. Márki-Zay persze azt nem tette hozzá, hogy ezt megalapozzák a kijelentései: korábban amerikai példákra hivatkozva a bevándorlók integrálását tartotta helyesnek, még ha ma már ezt le is próbálja tagadni. Nem sok sikerrel, akkor is elszólta magát, amikor azt mondta: „Ezeket az embereket meg kell nyugtatni, hogy az ellenzék egyáltalán nem tervez nagy számban...” – kezdte, majd itt, miután észrevette, hogy leleplezte magát, igyekezett javítani: „sőt, semmilyen számban nem tervez migránsokat betelepíteni Magyarországra”.

A felháborító mondatok 2021 novemberében hangzottak el egy Facebook-bejelentkezésben.

Gyurcsány jelöltje kifejtette: sokan azért nem szavaznak rá és szövetségeseire, mert attól tartanak, hogy egy kormányváltás után migránsokat telepítenének be. Márki-Zay persze azt nem tette hozzá, hogy ezt megalapozzák a kijelentései: korábban amerikai példákra hivatkozva a bevándorlók integrálását tartotta helyesnek, még ha ma már ezt le is próbálja tagadni. Nem sok sikerrel, akkor is elszólta magát, amikor azt mondta: ”Ezeket az embereket meg kell nyugtatni, hogy az ellenzék egyáltalán nem tervez nagy számban...„ – kezdte, majd itt, miután észrevette, hogy leleplezte magát, igyekezett javítani: ”sőt, semmilyen számban nem tervez migránsokat betelepíteni Magyarországra„.

Mondanivalója akkor vált teljesen zavarossá, amikor a Fideszt vádolta migránsok betelepítésével: „Ha majd önök beszélgetnek emberekkel, és a migránsok szóba kerülnek, önök is mondják: csak a Fidesz telepít be migránst” – sulykolta a képtelen hazugságot követőinek Márki-Zay Péter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére