Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szélsőjobboldalinak nevezik Muskot a libsik a Twitter pedofilellenes intézkedései miatt

888

2022.11.14. 18:00

Baloldaliak támadják és szélsőjobbozzák Elon Musk Twitter igazgatót amiatt, hogy erősebb védelmet ígért a gyerekeknek a platformon és szigorúbb fellépést a szexuális ragadozókkal szemben.

 

Dühösek a baloldali felhasználók a Twitteren, és azzal vádolják Elon Muskot, hogy „felerősíti a káros szélsőjobboldali hangokat”, miután az új tulajdonos megígérte, hogy lépéseket tesz a platformon lévő gyermekek erősebb védelme érdekében, a szexuális ragadozók ellen.

 

A pedofilok megfékezése láthatóan fáj a balosoknak.

Musk azután tette ezt a megjegyzést, hogy Emmanuel Macron francia elnök Twitter-üzenetében kijelentette,

Jobban kell védenünk gyermekeinket a közösségi oldalakon és az interneten!”

 

A francia miniszterelnök ezután megjelölte Elon Muskot, hogy megkérdezze, vajon a Twitter „megvédi-e gyermekeinket”.

Ian Miles Cheong újságíró ezután azt javasolta, hogy a Twitter bővítse ki a gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen küzdő részlegét, Musk pedig megígérte, hogy cselekedni fog.

Egyes baloldaliak megdöbbentek attól, hogy Musk még Miles Cheongnak is válaszol, mert nem értenek egyet a politikai véleményével.

Mielőtt Musk a Twitter felelős vezetője lett, úgy tűnt, hogy a platform moderátorcsapata le akarja kapcsolni azok fiókját, akik azt sugallták, hogy a pedofília rossz.

 

Múlt hét óta látni, hogy a balosok dührohamot kapnak attól is, hogy a Twitter tényellenőrzést alkalmaz Joe Biden és a Fehér Ház fiókjainál.

 

Sokak feháborodását váltotta ki a baloldalon, hogy előfizetési díjat vezessenek be az ellenőrzésért, és megfogadják, hogy szigorúbban betartatják a platformon a megszemélyesítéssel és a megtévesztési szándékkal kapcsolatos meglévő szabályokat.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére