Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorosék már a pedofilok miatt aggódnak

888.hu

2021.05.29. 16:00

Nem tetszik a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű Soros-szervezetnek, hogy elérhetőek lesznek a pedofilok adatai.

Csak idő kérdése volt, hogy a baloldal és inasmédiája nekirontson a pedofilellenes törvényjavaslatnak, amelyet Kocsis Máté és Selmeczi Gabriellával fideszes képviselők nyújtottak be az Országgyűlésben. A javaslatba az is bekerült, hogy létrejön a gyermekek sérelmére szexuális bűncselekményt elkövetők nyilvántartása. A nyilvántartáson keresztül az elítéltek neve, születési évszáma, „település szintű lakóhelye”, arcképe és az általa elkövetett bűncselekményre vonatkozó adatok ismerhetők meg.

És mint tudjuk, ha adatokról van szó,

akkor Soros György hazai kitartottjai ugranak.

Ezúttal a Népszava című lap biztosított teret a TASZ jogi munkatársának, hogy felvilágosítson mindenkit arról, hogy mit hogyan kellene kivitelezni.

Remport Ádám hangsúlyozta a lapnak, hogy

„bármennyire is alantas bűncselekmények elkövetőiről van szó, az információs önrendelkezésre vonatkozó jogokat csak nagy körültekintéssel szabad korlátozni”.

A TASZ munkatársa szerint jobban körül kellene határolni az adatok megismerésére jogosultak körét, másfelől az érintett bűnelkövetők körét is. Pontosítani kell tehát, hogy ki, kikre és milyen ismérvek alapján kereshet rá a nyilvántartásban, máskülönben – jelentette ki Remport Ádám – a javaslat nem felel meg a „célhoz kötött adatkezelés” alkotmányos követelményének.

A pedofiloknak is vannak jogaik, na. És a személyes adataikat is meg kell védeni.

A Társaság a Szabadságjogokról azt mindenképpen érdemes tudni, hogy

rengeteg pénzt kap a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványoktól. (OSF)

Rengeteg pénzt:

  • 2020: 103,1 millió forint,
  • 2019: 71,8 millió forint,
  • 2018: 53,4 millió forint,
  • 2017: 64,7 millió forint.

De a TASZ nem csak egyenesen Soroséktól kap pénzt, hanem olyan szervezetektől is, amelyek szépen be vannak ágyazva a tőzsdespekuláns hálózatába, ugyanis a Digital Freedom Fund, a Citizens for Europe és az IFEX is feltűnik az OSF adatbázisában. És ezek a szervezetek is szépen ki vannak tömve lóvéval.

Egyébként nem kell meglepődni, hogy a TASZ a pedofilokért aggódik, volt kitől tanulniuk.

2012-ben Moldovában a parlament elfogadott egy olyan törvényt, amely értelmében a pedofilokat – ide értve a külföldi állampolgárokat is – kémiailag kasztrálásnak vetik alá.

A kémiai kasztrálás az elítélt személy olyan gyógyszerekkel történő kényszerkezelését jelenti, amelyek célja a libidó és a szexuális aktivitás csökkentése.

Ekkor jött az országban működő Amnesty International nevezetű Soros-szervezet, és elítélte a törvényt. Cristina Pereteatcu ügyvezető igazgató pedig arról panaszkodott, hogy a kémiai kasztrálás „összeegyeztethetetlen az emberi jogokkal”.

Egyébként a moldovai pedofilellenes törvény nem volt hosszú életű, 2013-ban az ország alkotmánybírósága betiltotta a kémiai kasztrálás gyakorlatát. Ők is emberi jogokat emlegettek. Egyébként 5 elkövető kapott kémiai kasztrálást büntetésül, viszont egyikőjükön sem végezték el a beavatkozást.

Továbbá tudjuk, hogy Soros György előszeretettel támogat LMBTQ-szervezeteket:

az egyik ilyen a Nemzetközi Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transz és Interszex Egyesület, másnéven ILGA.

A nemzetközi ernyőszervezet már 1978 óta működik, mára 159 országban vannak jelen, a világ 6 régiójában, 1622 tagszervezettel. Tanácskozási joggal részt vesznek az ENSZ ECOSOC bizottságában, erős lobbijuk van a nemzetközi szervezetekben. Bár ezt a jogot már 1993-ban megszerezték, azt az ENSZ egy évvel később hosszú időre, egészen 2011-ig felfüggesztette, mivel

több tagszervezet a pedofíliát támogatta és promotálta.

Az ILGA azonban azt állítja magáról, hogy sosem támogatta a pedofíliát.

Éves beszámolójukban támogatóként szép nagy betűkkel ott szerepel a Nyílt Társadalom Alapítványok.

Az OSF honlapja szerint csak 2019-ben például az ILGA Asia 275 ezer dollárt (78,5 millió forint) tudott szerezni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére