Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros már meg is hálálta a McCloskey családra rárontó ügyész munkáját

888.hu

2020.08.05. 18:15

Jól fizet a törvénytisztelő állampolgárok vegzálása.

Amint arról a 888 is beszámolt korábban, a Soros György által pénzelt St. Louis-i körzeti ügyész, Kimberly Gardner rárontott Mark és Patricia McCloskey-ra, miután a házaspár fegyverrel védte meg otthonát a kertjükben elvonuló Black Lives Matter-aktivistáktól. Gardner nyomozást indított annak idején McCloskey-ék ellen, azonban úgy tűnik, hogy nem sikerül őket bíróság elé rángatni.

Soros ügyésze megpróbálja tönkretenni a házát védő család életét

A hét elején az Egyesült Államokban ismét megmozdulást tartott a Soros György által pénzelt Black Lives Matter nevű mozgalom. Ezúttal a Missouri államban található St. Louisban vonultak utcára a demonstrálók. A megmozdulást követően futótűzként terjedt el a közösségi médiában egy videófelvétel, amelyen az látható, hogy egy házaspár fegyverekkel közelíti meg a tüntetőket, akik az otthonuk [...]

Hamar kiderült, hogy a körzeti ügyész 2016-ban pályázott a pozícióra, és komoly támogatásokat kapott a tőzsdespekulánstól. A The Missouri Times című lap akkor arról írt, hogy Gardner több mint 67 ezer dollárt kapott a Soroshoz köthető Safety and Justice nevű politikai akcióbizottságtól (PAC). Az összeg egy részéből Gardner egy reklámkampányt finanszírozhatott.

Mivel idén Gardnernek ismét meg kell mérettetnie magát az ügyészi választáson, a Soros-hálózat beindult és szép kis summát utalt annak a politikai akcióbizottságnak, amely az ügyésznőt is támogatja.

A Washington Examinor című lap szerint júliusban Soros 116 ezer dollárt utalt a Missouri Justice and Public Safety nevű akcióbizottságnak.

Az adatok szerint augusztus elsején az összegből már több mint 104 ezer dollárt el is költöttek,

77,8 ezer dollár közvetlenül Gardner kampányára ment el.

Soros szóvivője, Michael Vachon megerősítette a támogatás hírét és megjegyezte, hogy a tőzsdespekuláns támogatja azokat a jelölteket, akik osztják véleményét a büntető igazságszolgáltatás reformjáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére