Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros kiadta az ukázt: Magyarország és Lengyelország ellen fel kell lépni

Horváth Tamás

2020.11.19. 10:11

A Magyarországon született spekuláns szerint az Európai Unió nem engedhet Orbán és Kaczyński zsarolásának.

Publicisztikát jelentetett meg a Project Syndicate oldalán Soros György. A nyílt társadalmat és a bevándorlást propagáló spekuláns szerint az Európai Unió nem engedhet Orbán Viktor és Jarosław Kaczyński zsarolásának, Brüsszelnek meg kell kerülnie a magyar és a lengyel vétót, hogy élesíteni lehessen a jogállamisági mechanizmust.

Soros érvelésének lényege, hogy ha Magyarország és Lengyelország miatt a tagállamok nem tudják elfogadni a következő EU-s ciklus költségvetését, akkor a 2020 végén lejáró költségvetést lehet kiterjeszteni a 2021-es évre, a jogállamisági feltételekkel együtt.

Az amerikai milliárdos szerint a jogállamiság nem egy absztrakt, elméleti kérdés, hanem gyakorlati akadálya Orbán és Kaczyński személyes és politikai korrupciójának.

Az EU nem engedhet a jogállamisági záradék ügyében. Az, hogy hogyan hogyan reagál az Orbán és Kaczynski jelentette kihívásra, meghatározza, hogy képes lesz-e az értékeihez hű, nyitott társadalomként túlélni”

– írja Soros, aki a véleménycikkében leszögezi, magyar származású zsidó emberként különösen fontos számára, hogy mi történik Magyarországon.

Világos a helyzet: a bevándorláspárti üzletember kiadta az ukázt, hogy meg kell büntetni a migrációra, valamint a nyílt társadalom eszméjére nemet mondó Magyarországot és Lengyelországot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére