Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György maga is beszállt a Magyarország elleni támadássorozatba

888.hu

2020.10.07. 16:20

A 888-on nyilvánosságra hozott botrányos kispesti hangfelvételekről, Soros György növekvő befolyásáról és a nagy port kavart érzékenyítő mesekönyvről is elmondta véleményét Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Soros György újabb fokozatba emelte a Magyarországgal szembeni támadásokat – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, kijelentve: a Fidesz–KDNP és a nemzeti kormány, ahogy eddig, úgy ezentúl sem enged semmilyen Soros György irányából érkező zsarolásnak és fenyegetésnek.

Hollik István rámutatott:

az elmúlt napokban, mióta az Európai Bizottság letette a legújabb migrációs javaslatát az asztalra, megszaporodtak a Magyarországgal szembeni támadások. Most folytatódott a támadássorozat, de nem csupán Soros emberei támadták Magyarországot, „beszállt a nagyfőnök”, Soros György is.

Megjegyezte, azt eddig is tudták, hogy Soros György behálózta Brüsszelt, számos olyan alkalmazott dolgozik európai intézményekben, aki vagy támogatást kapott tőle, vagy egyenesen egyik alapítványánál, illetve az általa finanszírozott szervezetnél tevékenykedett. Most azonban már maga Soros György is nyíltan beszállt a Magyarország elleni támadássorozatba, személyesen osztogatva parancsokat Brüsszelnek.

Hollik István idézte a közleményt, amelyben Soros György felszólította az Európai Uniót, hogy legyen Magyarország tesztalany, és indítsanak ellene próbapert.

A spekuláns ezzel gyakorlatilag arra adott megrendelést Brüsszelnek, hogy statuáljanak példát Magyarországgal, és politikailag, pénzügyileg büntessék meg hazánkat”

– fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Az uniós testületeket, eljárásokat, az Európai Parlamentet és sokszor az Európai Bíróságot is a Magyarország elleni politikai zsarolás és nyomásgyakorlás eszközeként használja – tette hozzá.

Emlékeztetett: a napokban is elég intenzív támadást láthattak, kiadták a Magyarországot elítélő Soros-jelentést, majd a „spekulánssal” szövetséges képviselők szólaltak fel sorban, kezdve Vera Jourovával, az Európai Bizottság alelnökével. Aztán a sor folytatódott Katarina Barley-val, az Európai Parlament alelnökével, aki egészen példátlan és felháborító módon Magyarország és Lengyelország pénzügyi kiéheztetéséről beszélt.

Az ok Hollik István szerint nyilvánvalóan az, hogy az új bizottsági migrációs javaslatban, ha más néven is, de ott szerepel a kötelező kvóta. „Magyarország ezt a javaslatot újfent elutasította, nem menedzselni szeretnénk a bevándorlást, hanem megállítani” – rögzítette.

Soros György és hálózata azért támadja újra és újra hazánkat, mert továbbra sem vagyunk hajlandók elfogadni tervét a migrációról

– értékelt a politikus.

A Fidesz és a KDNP, illetve a nemzeti kormány következetesen kiáll amellett, hogy Magyarország – amíg a Fidesz–KDNP van kormányon – nem lesz bevándorlóország.

Nem fogják engedni, hogy betelepítsenek ide migránsokat, és nem fogják feladni sem a nemzeti, sem a gazdasági szuverenitást – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Összegzése szerint az egész konfliktus hátterében az áll, hogy a magyar kormánypártok mit gondolnak Európáról és Magyarországról.

Soros György és szövetségesei mindenesetre egy olyan birodalmat, európai egyesült államokat akarnak létrehozni, amelyben kevert népesség él,

és amely nem épít a nemzeti szuverenitásra, a nemzetállamokra, hanem maga mögött akarja tudni azt, és ezzel együtt a keresztény kultúrát is. Ha a Gyurcsány Ferenc vezette baloldalon múlott volna, akkor Magyarországra már betelepítették volna a migránsokat, feladták volna hazánk nemzeti és gazdasági szuverenitását, ahogy kormányzásuk alatt ezt már megkezdték – jegyezte meg.
Kijelentette: ahogy eddig, úgy ezentúl sem engednek semmilyen Soros György irányából érkező zsarolásnak és fenyegetésnek, a magyar emberek akaratát érvényesítik, ők pedig többször egyértelműen kifejezték, hogy nem kérnek Soros tervéből.

A borsodi választásról szóló kérdésre Hollik István azt mondta: Bíró László jelölése, az, hogy miután nyilvánosságra kerültek vállalhatatlan antiszemita és rasszista Facebook-bejegyzései, továbbra is támogatja az ellenzék, azt mutatja, hogy milyen elvtelen a baloldal, számára csak a hatalom számít. Reméli, a választók nem Bíró Lászlónak fognak bizalmat szavazni.

Több mint 60 ezer új munkahely létesült az elmúlt tíz évben Borsod megyében, ez a kormány politikája, amit Koncz Zsófia, a Fidesz–KDNP jelöltje folytatni fog

– mondta.

A kispesti botrány kapcsán előkerült újabb hangfelvételt úgy értékelte:

a baloldalon minden következmények nélkül marad, ha a hatalom megtartásáról van szó.

Ez egy régi gyakorlat náluk – jegyezte meg, hozzátéve: egyértelműen korrupciós ügyekről van szó.

A Meseország mindenkié című mesekönyvről és a reakcióként egyes könyvesboltok kirakatában megjelenő matricákról szóló kérdésre a kormányfőt idézte, és azt mondta: politikai közösségként és magyar polgárokként is türelmesek, de hiába várja bárki is, hogy az LMBTQ-lobbit támogassák. Eltűrni eltűrjük, mert Magyarországon demokrácia van, a törvényeket ugyanakkor mindenkinek be kell tartania – mondta Hollik István, aki szerint

a gyermekek nevelését a családokra kell hagyni.

További felvetésre közölte: a matricák tartalmát nem ismeri, ugyanakkor sok részletet látott a könyvből, azok sértik egyesek érzékenységét, értékrendjét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsány Ferenc ismét hazudik naiv rajongóinak, ezúttal az oltásokról

Gyurcsány Ferenc ismét hazudik naiv rajongóinak, ezúttal az oltásokról

Roppant szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett – írta Kocsis Máté a közösségi oldalán.

Újabb fake news a Soros-blogtól: szó sincs néppárti gesztusról

Újabb fake news a Soros-blogtól: szó sincs néppárti gesztusról

Ismét nem sikerült a valóságot megírnia a 444.hu nevű fake news gyárnak.

Gyurcsány tejfölösdoboza

Gyurcsány tejfölösdoboza

Gyurcsány Ferenc édesanyja gyakran tette tejfölösdobozba a csirkepaprikást, tehát Orbán Viktor valójában nem is a kínai vakcinát kapta meg. Nem érthető? Pedig teljesen logikus.

Karácsony megsarcolja a vendéglátósoknak nyújtott bértámogatásokat

Karácsony megsarcolja a vendéglátósoknak nyújtott bértámogatásokat

Amint megérkezett a novembertől négy hónapra megítélt egyösszegű bértámogatás a budapesti vendéglátósokhoz, a fővárosi önkormányzat több munkaadó cég számlájáról százezres, milliós nagyságrendű összegeket emelt le – írta meg a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére