Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros bukása után most CEU-s katonái támadják Orbánt

Horváth K. József

2020.12.21. 18:00

Olyan ez a Soros-féle rendszeres támadás Orbán Viktor ellen, mintha egy amerikai akciófilmet nézne az ember.

Száguld az aktuális támadó, kiütik a nyeregből, kampec, de a sarkon már fordul is be a következő kettő, hogy újabb rohamot vezessen.

Ritka pillanat, hogy a rohamozók között maga a főnök is feltűnjön, maga Soros György. Ám miután hatalmas fegyverarzenálja is kevés volt a legutóbbi csatához, így ő is a földön kényszerült végezni, kéken lüktető, virtuális monoklikkal a szeme alatt.

Az Európai Tanács legutóbbi döntése előtt ugyanis Soros György levelében kiadta a parancsot az Európai Unió vezetőinek, hogy keményen büntessék meg azokat a tagállamokat, amelyek nem akarnak a globális, nyílt társadalom zászlaja alatt egy egységesülő európai birodalomba betagozódni. De nem sikerült a terv, az Európai Tanács másképp döntött. Ettől van „bedagadva” a szeme, áll égnek a haja, s csak azért nem robban fel, mert jegesfürdővel kúrálja magát. Talán éppen a hidegvizes kádból mondta tollba következő levelét, amelyben kénytelen-kelletlen elismerte, hogy Orbán óriási győzelmet aratott fölötte.

De ahogy az akciófilmekben lenni szokott, már jöttek is vasparipáikon az új harcosok, hogy ezúttal ők tegyenek eleget Soros György parancsának.

Az egyiken Mihályi Gábor verőlegény száguld. Aki bár közgazdász, MTA doktor, egyetemi tanár, az SZDSZ Liberális Egészségügyi és Gazdasági Tanácsának egykori tagja. Legjellemzőbb ismertetőjele azonban az, hogy az ugyan már elköltözött, de valahogy azóta is hazánkban állomásozó Közép-Európai Egyetem vendégprofesszora. Soros György komoly zsoldjáért.

A másik vasparipán pedig Kis János, Lukács György marxista filozófus tanítványa, az SZDSZ alapítója és első elnöke. És? És természetesen ő is a CEU professzora. Szintén Soros által vaskosan megfizetve.

Az akciófilmbe illő események most a hétvégén történtek. Mihályi katona az ATV-ben ment neki Orbánnak a következő állítással. „Orbán Viktornak súlyos pszichés problémája van Soros Györggyel. Alapvetően azért, mert jót tette vele és másokkal. Lehet, hogy csinálnak fókuszcsoportos mérést, de a dolog lényege a gyűlölet.”

Kis János pedig a Magyar Narancsban a járvány miatt elhunytak nagy számával rontott a kormányfőnek, mintha megirigyelte volna Szabó Tímea csak visszatetszést és elutasítást kiváltó igaztalan érvelésének kudarcát. „Mi a nemzeti tragédia, ha ez nem az? Ne kerteljünk: ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad.”

Az eszközök látszólag különbözőek, de abban egységesek, ha már a gazdinak nem sikerült, akkor most nekik kell Orbánt erkölcsileg megsemmisíteni és az útból eltakarítani.

Az aljasság tekintetében talán nincs is különbség a két katona eljárása között. Mihályira ugyanis – láthattuk – nem lehet azt mondani, hogy pallérozatlan lenne. Tudta ő jól, hogy az Európai Tanács nagy kérdése az volt, hogy ki irányítsa a jövőben Európát. A szuverén tagállamok szövetsége vagy az a birodalom, amelynek élén emberei révén Soros György állna, s az uniós tagállamokban pedig a nyitott társadalom révén, a genderideológia és a migráció elterjesztésével megalapozza a baloldal örök választási győzelmét. Ahogy Nyugat-Európában ez már több helyen működik is. Mihályi azonban tudatosan félrevitte az emberek gondolkodását, hogy bedobhassa a „hálátlanság és a gyűlölet” közhelyes hazugságát. Amikor ugyanis Orbán Soros segítségével külföldön tanulhatott, akkor még zöldfülű politikus volt, készült a pályára. Amikor 2015 után pedig szembefordult Soros politikájával a migráció ügyében, akkor már többszörösen újraválasztott miniszterelnök volt. A nemzet érdekében azóta sem tehet mást, mint föllép az illegális bevándorlás sorosista főparancsa ellen. Ha a nemzet érdekéről van szó, akkor az hamisít, aki ezt tudatosan nem veszi tudomásul. A gyűlölet pedig ebben a helyzetben teljességgel értelmezhetetlen. A személyes gyűlölködés ugyanis meddő fogalom, azzal önmagában semmit nem lehet elérni. Harccal viszont annál többet. A nemzeti szuverenitás megvédése ugyanis a harcot követeli meg.

Kis János katona pedig azzal hadakozott, hogy Orbánra kente emberek ezreinek halálát. Ezzel szintén csak arról adott tanúbizonyságot, hogy a gazdi parancsára bizony ő is mielőbb el akarja takarítani az útból a miniszterelnököt. Mondhatta volna azt is, hogy az emberek azért halnak meg, mert nem kapnak egészségügyi ellátást. Vagy azért, mert az ápolók, a nővérek nem akarnak törődni velük. Mondhatta volna, de ez senki számára nem lenne hihető. Illetve ehhez semmi érdeke nem fűződik, mert neki nem az egészségüggyel, hanem Orbán Viktorral van baja. Ahogy szerinte az elhunytak száma sem a vírus, hanem Orbán Viktor lelkén szárad.

Ennek a két Soros-katonának hétvégi támadása is azt példázza, hogy hazánk ugyan a csatát megnyerte, a háborút azonban még korántsem.

Az amerikai akciófilm tehát folytatódik. A lelkem mélyén azonban egy valami megnyugtat. Sem Tom Cruise, sem Bruce Willis, sem Jason Statham nem vesztett még el egyetlen ütközetet sem…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére