Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros a demokraták kampányát már most 45-ször annyi pénzzel segítette, mint Budapestet

Horváth Tamás

2020.07.28. 15:40

Emlékszünk még, hogy el volt ájulva a magyar baloldal, hogy a koronavírus-járvány kellős közepén Soros György 1 millió eurót (majdnem 350 millió forintot) adományozott Budapestnek? Na mármost az amerikai Demokrata Párt kampányát csak ebben a választási ciklusban 52 millió dollárral (több mint 15 milliárd forinttal) támogatta a spekuláns. Ez közel 45-szörös differencia. És még nincs is vége a kampánynak.

Csak ebben a választási ciklusban és csak Amerikában 52 millió dollárt költött már politikai befolyásszerzésre Soros György a Szövetségi Választási Bizottság (FEC) beszámolója szerint, tájékoztatott a Washington Free Beacon. Az összeg ráadásul nem is tartalmazza a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatán keresztül kifizetett, jótékonysági kiadásnak álcázott közvetett politikai jellegű kiadásokat – szúrta ki a Breitbart cikkét a Pesti Srácok.

Soros 48 millió dollárt a demokraták akcióbizottságának adott, 4 millió dollárral pedig közvetlenül a Demokrata Pártot támogatta.

Soros György mindent megtesz Trump megbuktatásáért | Fotó: AFP

Az 52 millió dolláros készpénzáramlás (amiben a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok költései nincsenek is benne) már most, a kampány hajrája előtt több mint kétszerese annak az összegnek (22 millió dollár), amivel a spekuláns a legutóbbi választási ciklusban támogatta a balliberális erőket Amerikában.

S ami nekünk, magyaroknak még inkább fontos, ez közel 45-ször annyi pénz, mint amennyit Soros György Budapestnek adományozott (1 millió euró) a koronavírus-járvány miatt. Alighanem egyértelműek a „filantróp öregúr” prioritásai...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére