Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját magát buktatja le a „kórházfúró” DK-s polgármester

888.hu

2020.03.30. 21:50

A dél-budai szuperkórházat megtorpedózó dr. László Imre újbudai polgármester a közösségi oldalán buktatta le saját magát.

László Imre szombaton a DK közösségi oldalára feltöltött videóban ostorozta a magyar kormány járványhelyzetben tett lépéseit. Az általa beolvasott szöveg szerint a kerületi háziorvosok nem kaptak maszkokat, védőfelszerelést vagy nem gondolták megfelelőnek a rendelésekhez azokat, amiket eddig kaptak. Ezt egyébként korábban, több helyen megcáfolta az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A XI. kerület polgármestere március 28-án a következőket jelentette ki: „Két háziorvos is koronavírusos lett Újbudán. Minden megbetegedett egészségügyi dolgozóért a kormányt terheli a felelősség, hiszen nem látta el őket védőfelszereléssel. Újbuda nagyszabású maszkbeszerzést indított el, hogy segítse a kerületi dolgozókat.”

De nézzük csak meg mit is írt február 8-án, a gyurcsányista polgármester a közösségi oldalán:

A kézfertőtlenítő, a szájmaszk és minden más az önkormányzat részéről nem a szívességtétel, hanem a kötelesség kategóriába tartozik.
Hogy is van ez polgármester úr? Az ön által vállalt kötelesség csak addig terjed ameddig valaki beteg nem lesz? Ameddig utókampányt kell folytatni, ígérgetni felelőtlenül addig tudja mi a kötelessége az önkormányzatnak? Eddig ki látta el a praxisokban dolgozókat? Nem kerületi feladat megszervezni a háziorvosi ellátás biztonságát?
Ha az ellenzék hónapokkal ezelőtt tudta, hogy járvány lesz, ÖN miért most akar maszkokat rendelni amikor már több millió darabot beszerzett a kormány? Miért nem akkor, amikor még nagy mennyiségben, olcsón és gyorsan hozzá lehetett jutni?

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére