Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját életkora is összezavarja Fekete-Győr Andrást

888.hu

2021.04.19. 16:00

Nem igazán jönnek össze FeGyőr évszámai a Partizánnak adott interjúban.

 

Nagyon emlékezetes beszélgetésen van túl Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a Partizánnak adott interjújában, hiszen nem igazán akartak összejönni a dolgok.

Többek között arra se nagyon emlékezett, hogy az élete meghatározó pontjain hány éves is volt

– derül ki Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjének Facebook-bejegyzéséből. Bár azt már tudjuk, hogy a számok nem az erősségei, hiszen a tej árát se sikerült eltalálni egy pár évvel ezelőtt. Bár nem meglepő talán, hogy a számokkal nem boldogult az interjúban, hiszen a napelemet is atomerőműnek mondó Fekete-Győr András láthatóan életének egyik legszórakoztatóbb (vagy legkínosabb) beszélgetését adta Gulyás Marcinak.

Deák Dániel azonban segített egy kicsit a pártelnöknek.

Mint írta, Fekete-Győr András 1989. április 13-án született, mégis azt állította, hogy az őszödi beszéd kiszivárgásakor (2006. szeptember 17-én) 16 éves volt.

Nos segítsünk neki: 17 éves voltál András! Azt sem tudja emellett, hogy 2010-ben, a parlamenti választás során (2010. április 11. és május 25.) hány éves volt pontosan. Segítsünk ebben is: nem 19, hanem a választás második fordulójára már 21 éves voltál!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére