Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rémület: Dobrev Klára hideglelős érvelése

Horváth K. József

2020.03.31. 16:30

Nem először vagyunk kénytelenek emlékeztetni az olvasót arra, hogy a Demokratikus Koalíció és a valóság válását a bíróság már réges-régen, jogerősen kimondta. Fellebbezésnek helye nincs.

A bírói ítélet mélységes megalapozottságát támasztja alá egy újabb adalék. Gyurcsányné Dobrev Klára a Facebookján számolt be arról, mivel szédítette a külföldi újságírókat nemzetközi online sajtótájékoztatóján. Többek közt ezzel:

„Minden nap el fogjuk mondani, hogy tesztelni kell, tesztelni, tesztelni, mert ez a vírus megállításának egyik módja. Hogy pontosan tudjuk, hogy kik a fertőzöttek, még akkor is, ha esetleg még nem mutatnak tüneteket, hogy ne fertőzzék tovább embertársaikat.”

A következő mondatot pedig Müller Cecília országos tisztifőorvos mondta hétfőn a nyilvánosság előtt: „A tesztelés, a laboratóriumi vizsgálat nemhogy nem segíti, hanem még hamis biztonságérzetet is kelthet abban, aki úgy gondolja, hogy most negatív lett az eredmény, de semmi nem zárja ki, hogy holnap vagy holnapután nem válik pozitívvá, illetve nem produkálja a betegség tüneteit.”

Politikai haszonszerzés vs. szakmai alázat! Hatalom utáni vágy vs. az emberek egészségéért, életéért eskü alatt vállalt elhivatottság! Mit szólnak hozzá? Nem fut végig a rémülettől a hideg a hátukon Dobrev állításától?

És még egy gondolat, ezúttal a hétfőn elfogadott, az ellenzék által kézzel-lábbal ellenzett koronavírus-törvényből. „Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy valós tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas a védekezés eredményességének akadályozására, meghiúsítására, egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Mit gondolnak, Dobrev érvelése értelmezhető-e úgy, hogy Gyurcsány felesége a vírus oldalára állva a valós tényt oly módon elferdítve állítja vagy híreszteli, amely alkalmas a védekezés eredményességének akadályozására, meghiúsítására? Igen válasz esetén lehet-e a bizalmatlanság szításával akadályozni a kormány gyors, hatékony és szakszerű intézkedéseit? A társadalom várakozáson felüli összefogását, fegyelmezettségét, látványosan önkéntes jogkövető magatartását?

Ismerve a DK valósághoz való ferde viszonyát, önök szerint volt oka, hogy az ellenzék kézzel-lábbal ellenezte a koronavírus-törvény megalkotását?

Mit gondolnak, ha a jövőben a többség e kérdésre adott válasza minőségének szemüvegén át tekintene Gyurcsányné Dobrev Klárára és az általa fent elmondottakra, az nagymértékben hozzájárulna a magyarországi demokrácia erősödéséhez?

Igen?

De hogy akkor azt az országot továbbra is Orbán Viktor vezetné?

Kedves baloldali barátaim: nagyobb bajuk sose legyen!

Könnyen belátható, ez az önök érdeke is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Véget érhet a papírszámlák korszaka

A gazdálkodókat egy Európában egyedülálló újítással segíti a NAV: okostelefon használatával ingyenesen és néhány kattintással állítható ki a számla a NAV Online Számlázó programjának mobilalkalmazásával.

Korona-adatok: 3867 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Korona-adatok: 3867 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Újabb 26 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést.

Vírusjelentés a nyugat-balkánról

Míg Boszniában holnap megszűnik a szükségállapot, az észak-macedón illetékesek ma a rendkívüli intézkedések hosszabbításáról döntenek.

Durvul a helyzet az Egyesült Államokban

Durvul a helyzet az Egyesült Államokban

Minneapolis után több tagállamban kezdenek elfajulni a demonstrációk, az erőszakos tüntetők fosztogatnak és gyújtogatnak.

Feloldják a tartományok közötti utazási korlátozást Olaszországban

Feloldják a tartományok közötti utazási korlátozást Olaszországban

Az olasz kormány a koronavírus-járvány miatti intézkedések oldásának korábbi ütemezéséhez tartja magát, és június 3-tól engedélyezi a tartományok közötti szabad mozgást az egészségügyi miniszter péntek esti közlése szerint.

Bakondi: A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére