Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rasszista megjegyzéseket tettek a DK-szimpatizánsok a roma tüntetőkre

888.hu

2021.07.27. 15:10

Dobrev Klára Pécsen és Komlón is tartott fórumot, ahova Komló Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának vezetője és társai csak nagy nehézségek árán tudtak bejutni. A rendőrök nem csupán a bejutásukat akadályozták, hanem az eseményre szánt molinóik felemelését sem engedték nekik.

 

A 15 tüntető a 2010 előtti baloldali kormányzással kapcsolatos véleményének békés kifejezése miatt érkezett a helyszínre, ahol

nem sokkal a bejutásuk után az egyik DK-szimpatizáns odalépve közölte velük, hogy „de hát ezek nem is magyarok”.

Komló Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának vezetője, Orsós Ferenc és társai Gyurcsányné beszéde alatt „Soha többé baloldalt!”, „Szemek maradnak” és „Tegnap MSZP. Ma DK. Holnap mi?” feliratú molinókkal fejezték ki nemtetszésüket,

mire a rendőrök egyből körbevették őket.

A cigány vezető a Dunántúli Naplónak úgy fogalmazott, azért jöttek el a fórumra, mert a baloldal becsapta az embereket, és nem akarja, hogy ez még egyszer megtörténjen.

Hozzátette: „Azt sem szeretném, ha a fiamból hirtelen lány lenne” – utalva arra, hogy a baloldal hevesen támadja, hogy a kormánypártok megvédenék a gyerekeket a nemváltó műtétek népszerűsítésétől.

Dobrev Klára pécsi kampányszövegének lényege egyébként az volt, hogy

a kormány templomok felújítására herdálja el az adófizetők pénzét.

Ezután kijelentette, hogy a magyarokra mint Szent István népére kell tekintenünk. Micsoda paradoxon...

Gyurcsányné azt is nehezményezte, hogy Pécsen stadion épül, igaz, annak elfelejtett utánanézni, hogy a városban utoljára az 1950-es évek elején adtak át ilyen létesítményt.

Szóval az elfogadás, a liberalizmus és a véleményszabadság jegyében zajlottak Dobrev fórumai, ahol a rasszista megjegyzések mellett ellenvéleményt sem lehetett megfogalmazni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére