Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pápai Gábor Krisztus-gyalázó karikatúrája kapta a szakma díját

888.hu

2020.11.26. 12:20

Pápai Gábor, a Népszava rajzolója botrányos karikatúráját ítélte az idei év legjobb rajzának a Magyar Újságírók Szövetsége karikaturista-szakosztálya.

Már akkor botrányokat váltott ki Pápai karikatúrája, amikor április 28-án kinyomtatta a Népszava. A rajzon Müller Cecília tiszti főorvos a keresztre feszített Jézus mellett azt mondja:

Alapbetegsége függőséget okozott”.

 

Most a magyar újságírók szakmai szervezetének kikiáltott érdekképviselet, a MÚOSZ (Magyar Újságírók Országos Szövetsége) karikaturista-szakosztálya meg tudta fejelni azt, hogy Pápai rajzával keresztények százezreit sértette meg.

Forrás: Népszava

Ugyanis

a szakmai díj titkos szavazásán a MÚOSZ karikaturistái ezt a képet ítélték a legjobbnak.

„Pápai Gábor a Müller Cecília országos tiszti főorvost és az operatív törzset kifigurázó, nagy politikai visszhangot kiváltó rajzára érkezett a legtöbb szavazat a Kétfilléres-díj pályázatán.

Így aztán idén Pápai Gábor kapta a Kétfilléres-díjat.”

 

Már a rajz megjelenését követően is több kereszténydemokrata politikus tiltakozott: Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese, Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár is vallásgyalázással vádolta Pápait, aki annyit mondott, áll a perek elé.

Fotók (fonaklap.hu):

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére