Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Origo: összevert egy isaszegi asszonyt és a férjét Gyurcsányék árnyék-oktatáspolitikusa

888.hu

2022.11.07. 10:49

A lap információi szerint Gyurcsány Ferenc feleségének árnyékkormányában a „szakminiszteri” posztot egy garázdaságért korábban elítélt személyre bízták.

 

A lap megírta, hogy a baloldal oktatáspolitikájának irányítását Gyurcsány Ferencék „árnyékkormányában” a korábban garázdaságért elítélt képviselőjükre bízták. Ez a tény önmagában is erősen árnyalja a szakterületről szóló vitákban a baloldali megszólalások hitelességét.

Megírták, hogy az sokat elárul a baloldal oktatáspolitikai elképzeléseinek komolyságáról, hogy Gyurcsány Ferenc feleségének árnyékkormányában a „szakminiszteri” posztot egy garázdaságért korábban elítélt személyre bízták. Gyurcsányék oktatási „árnyékminisztere” ugyanis a Gyurcsány-párt szóvivője és parlamenti képviselője – egykor gimnáziumi tanár – Barkóczi Balázs, akit még Isaszeg MSZP-s önkormányzati képviselőjeként

 

ítélt pénzbüntetésre a bíróság jogerősen, 2009-ben.

 

Az egyik sértett, F. S-né vallomásában elmondta, hogy Barkóczi Balázs 2006. április 3-án betört az isaszegi háza udvarába, ahol fenyegette és megverte őt, valamint a férjét. A mostani DK-s árnyékminiszter két másik férfivel együtt követte el a bűncselekményt, akik közül az egyik Barkóczi rendőrként dolgozó rokona volt.

 

A harmadik elítélt Barkóczihoz hasonlóan szintén MSZP-s politikus volt és 2006 őszétől magas rangú tisztséget viselt egy Pest megyei önkormányzatban.

F. S-né véleménye szerint a „vasvégű bottal” fenyegetőző és lökdösődő Barkócziék alkohol vagy kábítószer hatása alatt állhattak, a pontos indítékról pedig a következőképpen számolt be vallomásában: „kiabálásukból számomra azt derült ki, hogy azért akarnak minket fenyegetni, illetve bántalmazni, mert egy korábbi önkormányzati ügy miatt nekik nem tetsző határozatot hozott a bizottság”.

A lap hozzáteszi, hogy az ügy további érdekessége, hogy a 2008-as első és a 2009-es másodfokú ítélet között Barkóczi Balázs rendőrként dolgozó tettestársa főkapitányi dicséretet és jutalmat is kapott, holott a 2006-os isaszegi garázdaság előtt kétszer is megrovásban részesült. Okkal merül fel a kérdés, hogy vajon a tettestársai révén kiváló MSZP-s kapcsolatokkal rendelkező B. R. (ez a rendőr monogramja) a politikai hátszele miatt kapott-e olyan főkapitányi dicséretet és jutalmat, amit a bíróság enyhítő körülményként vehetett figyelembe.

A teljes cikket ITT lehet megtekinteni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére