Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oltáspártiak?! Összeszámolni sem tudjuk, hányszor uszított a DK a vakcinák ellen

Schüller Márton Imre

2021.04.01. 16:20

Mióta megkezdődött a magyar emberek oltása, Gyurcsányék folyamatosan próbálnak az ügy kerékkötői lenni. Látványos kampányt indítottak a kínai vakcina ellen, de váltig állítják, hogy ők nem is oltásellenesek. Összegyűjtöttük a DK azon megnyilatkozásait, amelyekből kiderül, hogy igenis a járványnak szurkolnak.

 

Baloldali elemzők már többször kifejtették, hogy az lenne a legjobb a baloldal számára, ha a járvány minél nagyobb veszteségeket okozna. A DK szorgalmas munkával neki is állt aláásni az oltási hajlandóságot. Ezeket a gyomorforgató megnyilvánulásokat gyűjtöttük össze.

A petíció:

„A DK petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség. A magyar kormány láthatóan eldöntötte, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által ellenőrizetlen, engedély nélküli, bizonytalan hatékonyságú, kivizsgálatlan, ismeretlen tartalmú és működésű kínai vakcinával akar tömegesen oltani Magyarországon. Ez nyilvánvalóan veszélyes és felelőtlen, ezzel a kormány nemcsak emberéleteket sodorhat veszélybe, hanem még jobban alááshatja az oltásokba, vakcinákba vetett bizalmat.” (2021. 01. 16., DK-petíció)

„Vérlázító, hogy miután a kínai vakcinát sem a magyar hatóságok, sem az Európai Unió nem engedélyezte, Orbánék azt egy rendelettel akarják ráerőltetni a magyarokra! A kínai vakcinát be kell tiltani. Írd alá a petíciónkat.” (2021. 01. 28., a DK Facebook-bejegyzése)

Komáromi Zoltán érv nélküli ostobasága az ATV-ben:

Műsorvezető: „A kormányzat azt mondja, hogy bármilyen vakcina jobb, mint a betegség, és ezzel tényleg nem nehéz vitatkozni.” Komáromi Zoltán (közbevág): „Én vitatkozok...” Műsorvezető: „ A Covidban idáig a világon meghalt két és fél millió ember.” Komáromi Zoltán (közbevág): „Én ezzel vitatkozok!” Műsorvezető: „Oltásban még senki.” Komáromi Zoltán: „Világos. Én vitatkozom ezzel.” (2021. 02. 24., ATV, Egyenes beszéd)

Kísérlet arra, hogy a DK-s kerületek lakóit megfosszák a vakcináktól:

„A DK-s kerületekben csak az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinával oltsanak!” – áll a Demokratikus Koalíció Facebook-bejegyzésében, ahol a párt fővárosi polgármesterei sajtótájékoztatót is tartottak a kezdeményezésükről. Kérésükkel az Emberi Erőforrások Miniszteréhez fordultak. (2021. 02. 14., a DK Facebook-bejegyzése)

Gyurcsány márciusi megszólalása a keleti vakcinák ellen:

„Végre egy jó hír is. Arra kérek mindenkit, hogy oltassa be magát az EU által jóváhagyott vakcinákkal!” (2021. 03. 11., Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzése)

Ahogy a DK februárban vélekedett az oltási programról:

„Nem szabad az EU által nem engedélyezett kínai vakcinával oltani, mert az láthatóan csökkenti az oltási kedvet!” (2021. 02. 22., a DK Facebook-bejegyzése)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére