Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs itt semmi látnivaló: Kabul rózsája csak a kamufotóval riogatók listájára akart feljutni

888.hu

2021.11.17. 13:20

Szó sincs itt bakiról, ez tisztán annak a jele, hogy hülyének nézik a magyar választókat.

 

Mint ismert, Szabó Tímea ismét rossz fát tett a tűzre. Pedig a tegnapi napját megkoronázhatta volna azzal, hogyha nekilát a választók valódi érdekképviseletének, vagy csak egyszerűen utánakérdez Karácsony Gergelynél, hogy mégis mit képzel el főpolgármesteri munka címszó alatt, és mi a helyzet a Városháza eladásának szándékával.

De az ország Kabul rózsája nem így tett. Ehelyett elővette a hajléktalanhelyzetet (erről is megkérdezhetné párttárselnökét, hogy velük mégis mi a terve a fővárosi vezetésnek, hiszen közeleg a tél, így a probléma sürgősen kezelni kellene), ám azt is olyan szinten amatőr módon, amilyen a baloldali összefogás átlag teljesítménye szokott lenni.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) parlamenti államtitkára buktatta le a közösségi oldalán Szabó Tímeát, szembesítve őt azzal, hogy ő nemes egyszerűséggel

egy 2013-ban, Washingtonban készült fényképpel igyekezett lejáratni Orbán Viktort, azt a látszatot igyekezve kelteni, hogy úgy néz ki a magyar hajléktalanhelyzet.

Tehát hamisan azt a látszatot igyekezett kelteni, mintha a fotó egy magyarországi hajléktalan emberről készült volna. Arra azonban még véletlenül se gondolt, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

Az utóbbi időszakban nagyon rákaptak erre a magyarországi globalista politikusok. Azonban ezeknek a próbálkozásoknak mindig hatalmas felsülés lett a vége.

A közelmúltban a kamu-közgazdász végzettsége miatt bocsánatkérésre kényszerült momentumos Hajnal Miklós a közösségi oldalán októberben szintén egy rossz képet használt a magyarok átverésére.

Egy régi képet osztott meg a Szent János-kórházról, ugyanis a romos épületrészt, amit illusztrációnak használt, már régen felújították.
Nem szabad megfeledkeznünk Ujhelyi István szocialista politikusról sem, aki augusztusban szintén a magyar egészségügyet próbálta rossz színben feltüntetni akkor, amikor
az illusztrációhoz egy thaiföldi kórház képét használta fel.
„A kormány persze csak tolja a hazug propagandát, de a valóság az, hogy általános ellátási bajok vannak az egészségügyben” – írta akkor a Facebook-oldalán.

De ehhez az aljas eszközhöz folyamodott Schmuck Erzsébet LMP-s politikus-asszony is, aki

egy fényképpel próbálta bebizonyítani, hogy borzasztó állapotok uralkodnak a Borostyán ESZI Tápiógyörgyei Otthonban.
Azonban ezzel a társelnök szintén nagyon mellé lőtt, ugyanis a képet Oroszországban készítették el.
Nagyon résen kell lennie a magyar választópolgároknak akkor, hogyha valós információkat szeretnének begyűjteni a hazai ellenzéktől. Ugyanis nem rettennek vissza az álhírgyártástól és a riogatásoktól, a narratívájuk igazolásához pedig előszeretettel nyúlnak olyan képekhez, amelyek nem Magyarországon készültek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére