Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem tud leállni KariGeri: tovább hergel a kínai védőoltás ellen

888.hu

2021.07.15. 19:00

Karácsony Gergely azzal riogatja az embereket a közösségi oldalán, hogy a főváros antigéntesztjei szerint a kínai vakcinával beoltott idősek egynegyedének szervezetében nem található védettséget jelentő antitest.

 

A főpolgármester a mára teljesen egyértelművé vált alkalmatlanságát egy újabb átlátszó hazugsággal próbálja elfedni.

A 60 év fölötti, Sinopharmmal oltott idős polgárok érdemi részénél nem mutatható ki megfelelő számban a tüskefehérje elleni antitest”

– írja Facebook-oldalán.

A Semmelweis Egyetem kutatói a negatív teszttel rendelkezők 88 százalékánál mutattak ki védettséget, azonban a tények ezúttal sem zavarják túlzottan Karácsonyt. Az viszont annál inkább, hogy a kormány sikeres vakcina- és járványpolitikája nagy népszerűségnek örvend.

A célja egyértelműen az, hogy a járvány negyedik hullámában a kormányt hibáztathassa.

Karácsony Gergely és a főváros kampányt épített az antitestes vizsgálatokra, hogy bizonyítsák: nem hatásosak a keleti, főként a kínai vakcinák. Ezzel szemben a Semmelweis Egyetem (SE) kutatásából kiderült: valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója már kénytelen a közösségi oldalán felszólítani a főpolgármestert, hogy álljon le a riogatással.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére