Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem csak a szeme világát, mindenét elveszítette Nagy László 2006-ban

888.hu

2021.05.30. 20:30

A férfi azt mondta: soha nem lehet elfelejteni és megbocsátani azt, amit Gyurcsány Ferenc és az utasítására cselekvő rendőrök tettek 15 évvel ezelőtt.

 

Nagy László a Hír TV híradójának úgy nyilatkozott, hogy 2006-ban a brutális rendőri fellépés miatt nemcsak a fél szemét, hanem mindenét elveszítette.

A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek!

2006. október 23-án rendőrök meneteltek az Oktogonnál, könnygázzal és vízágyúval oszlatták a tömeget Budapesten. Az azonosítószám nélküli egyenruhások a Fidesz rendezvényéről hazafelé igyekvőkre is rátámadtak. A tömegoszlatás közben békés tüntetőket vertek meg viperával, fejmagasságban lőtték a gumilövedékeket és a könnygázgránátokat.

Vérző fejjel feküdt a földön Nagy László, miután 15-20 méteres távolságból egy rohamrendőr fejre célzott lövést adott le rá.

A férfi a találattól a bal szemére teljesen megvakult.

László most, 15 évvel később úgy érzi, hogy a 2006-os brutális rendőri fellépés során nemcsak a fél szemét veszítette el, hanem gyakorlatilag mindenét. A férfi egyetlen szóban meg tudja fogalmazni, hogy mit érez, ha a történtekre gondol:

Gyűlölet.”

„Ki iránt?” „Hát aki kiadta ezt parancsba, a Gyurcsányka. Ezt nem lehet feldolgozni. Én akkor elveszítettem mindenemet, a 12 éves kapcsolatomtól kezdve mindent. Ha nem lettek volna barátok, én csöves lennék.”

A férfi szerint soha nem lehet megbocsátani azt, amit 2006-ban tettek vele.

Nagy László szerint nagyon fontos, hogy a 2006-os eseményeket soha ne felejtsék el a magyar emberek. Szerinte semmi jóra nem számíthatna az ország, ha Gyurcsány Ferenc vagy a felesége hatalomra kerülne.

Ha nem beszélünk róla, akkor ez tényleg hatalomra kerül. Szépen tud mosolyogni, szépen tud megint hazudni”

– mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére