Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nekiment Orbánnak a Soros-szervezet vezetője, szétszedték

888.hu

2021.01.19. 12:43

Az orosz vakcina volt terítéken a Soros-hálózat egyik zászlóshajójának vezetőjénél.

Úgy tűnik, Soros Györgyhöz köthető szervezetek rossz szemmel nézik, hogy Magyarország minden lehetséges helyről megpróbál oltóanyagot vásárolni.

A Human Right Watch (HRW) nevű Soros-szervezet vezetője, Kenneth Roth azon akadt ki, hogy az oroszoktól szereztünk hatezer adag vakcinát.

Miközben az Európai Unió kiosztja a vakcina bevált verzióit, Magyarország miniszterelnöke, Orbán, nyilvánvalóan azért, hogy Putyinnál politikai pontokat szerezzen, hatezer adag Szputnyik vakcinát szerez be”

– írta Roth a Twitter-oldalán.

A Soros-szervezet vezetőjének szavaira Max Blumenthal, a The Grayzone nevű oknyomozó portál szerkesztője reagált, aki szerint a HRW-t 27 éve irányító Roth „dezinformációs kampányt folytat” az orosz vakcina ellen.

A nyugati gyógyszergyártók által előállított vakcinák nem beváltabbak, mint a Szputnyik V. A vizsgálatok szerint mind 90 százalék fölötti hatékonyságot mutat. Csak idő kérdése volt, hogy a NATO bábjai mikor indítanak dezinformációs kampányt az orosz oltás ellen”

– írta Blumenthal.

A népszerű War Nerd című podcast műsorvezetője, Mark Ames azzal vádolta meg Rothot, hogy aláássa az orosz vakcinába vetett bizalmat.

Az egyik napon a NATO-talpnyalók állítólagos orosz álhírekkel ijesztgetnek minket, amelyek aláássák a nyugati vakcinába vetett bizalmat. A másik napon a NATO-talpnyalók nyíltan aláássák az orosz Covid-oltásba vetett bizalmat, és nem is szégyellik magukat. Gratulálok, uram!

– írta.

Nem csak újságírók mentek neki Rothnak.

Volt olyan kommentelő, aki megkérdezte, hogy Roth vajon a Moderna vagy a Pfizer szóvivője-e.

Valaki pedig ironikusan azt kérdezte, hogy „mit képzel magáról Magyarország, hogy egy hatezer adagos minimális készletet beszerez”.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egyébként pont aznap öntött tiszta vizet a pohárba, amikor Roth kötelességének érezte megtámadni Magyarországot.

„A kormány feladata annak biztosítása, hogy ha a világ bármely pontján biztonságos vakcinát fejlesztenek ki, akkor az minél gyorsabban a magyar emberek rendelkezésére álljon. Ennek jegyében állapodtunk meg az orosz egészségügyi miniszterrel arról, hogy magyar orvosok és járványügyi szakemberek a helyszínen tanulmányozhassák az orosz vakcina fejlesztésének és gyártásának folyamatát. Az orosz laboratóriumok meglátogatását követően a küldöttség tagjai a legmodernebb technológiai színvonalról és a legmagasabb szintű szakmai hozzáértésről számoltak be. Sajnos azonban baloldali politikusok kétségbe vonják a magyar orvosok és járványügyi szakemberek szakmai álláspontját, politikai kérdést akarnak csinálni az Oroszországban gyártott oltóanyagok ügyéből. Ez rendkívül felelőtlen dolog” – írta Facebook-oldalán Szijjártó.

A Human Rights Watch 2010-ben a honlapján jelentette be, hogy 10 évre 100 millió dollárt (29,5 milliárd forint), vagyis évi 10 milliót kap a Soros-féle alapítványtól.

Ezenkívül is kapnak támogatásokat a Nyílt Társadalomtól, 2018-ban 275 ezer dollárt (81,2 millió forint) sikerült bezsebelniük.

Ezek után csodálkozunk még, hogy a hazai Soros-kolbász-ellenzék hergel a keleti vakcinák ellen?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére