Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi Momentum-szürreál: Orbán teljesen eljelentéktelenedett

888.hu

2021.05.27. 21:15

Bár Fekete-Győr Andrásnak eddig még nem sikerült bejutni a parlamentbe, most Orbán Viktort nevezi jelentéktelennek az új európai jobboldal szervezése miatt.

 

Orbán Viktor és Santiago Abascal mai találkozóját így értékelte FeGyőr:

Nehezen viseli Orbán Viktor, hogy a Néppártból való kiszorítása után teljesen eljelentéktelenedett az európai politikában. (...) Ma éppen a spanyol szélsőjobb, a VOX párt elnökével egyeztetett, így üzenve meg az európai vezetőknek: bármire képes, hogy újra fontosnak érezhesse magát. Ha kell, az európai demokrácia alapjait kikezdő külföldi pártokkal is kész szövetségre lépni.”

 

Mondja ezt annak ellenére, hogy a Fidesz a néppárti frakcióból való távozása óta is köszöni szépen, tudja képviselni a magyar érdekeket. Emellett pedig az EP-ben lassan egységes képviselet nélkül maradó, egyébként nagy számban létező európai jobboldaliak számára szervez új frakciót.

Az egyébként kereszténydemokrata elveket valló spanyol VOX pártot pedig simán leszélsőjobbozta. Bár mire is számíthatnánk egy az európai parlamentben az ALDE szebbik feléből integető párt vezetőjétől. Náluk vagy vérlibsi vagy, vagy náci.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére