Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mutassunk egy nagy büdös fityiszt a Facebooknak!

HKJ

2021.07.12. 17:00

Ahogy mondani szokták, az ördög nem alszik. Vele együtt annak édestestvére, a cenzúra sem.

 

Olvasónk értesített bennünket arról, hogy a Facebook tegnap letiltott egy több mint 15 ezer főt számláló csoportot. Érdekes módon nem Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára vagy a szintén masszívan kormányellenes szocialista Ujhelyi István tevékenységét népszerűsítették benne.

A csoportnak más az ízlése, ahogy az az elnevezéséből is kitűnik: „Út a józan ész Európája felé, Matteo Salvinit támogatók csoportja”.

Biztos, ami biztos, a két adminisztrátor személyes fiókját is felfüggesztették, nehogy már máshol jelentessék meg a szerintük nemkívánatos jobboldali tartalmakat. Ráadásul az adminok csak olyan anyagokat osztottak meg az oldalon, amelyek más online lapokban már megjelentek, és a Facebook-oldalukon is megtalálhatók voltak. Mégis jobban esett nekik ezt a nagy létszámú csoportot megregulázni.

Tény, hogy a Salvini-csoport tagjai rendkívül aktívan reagáltak a cikkekre. Sok százan lájkoltak egy-egy írást, de gyakori volt a többezres tetszésnyilvánítás is. Egy-egy cikk 10 ezer taghoz is eljutott.

A Facebook sablonszöveget küldött indoklás helyett. Nem jelölték meg, hogy mi okozott számukra gondot.

Igaz, a hozzászólók nem mindig reagáltak szalonképesen, noha erre rendszeresen felszólították őket az adminok, és folyamatosan törölték a durva hozzászólásokat. Ahogy ez a kulturált működés vezetőitől elvárható.

Nyár van. Még nem dübörög a választási kampány, de máris erősödik a jobboldal és szimpatizánsai elhallgattatására irányuló törekvés.

Célszerű a magunk módján védekezni. Minél több csoportot létrehozni, hogy az ördög nevű cenzúra akciója esetén gyorsan át lehessen nyergeli máshova. Ne legyen könnyű utolérnie senkit.

A Facebooknak meg ezzel egy nagy büdös fityiszt lehet mutatni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megállapodás született a nyolcadik szankciós csomagról

Az uniós tagállamok nagykövetei politikai megállapodásra jutottak az állandó képviselők bizottságában (Coreper) az Oroszországgal szembeni nyolcadik szankciós csomagról – közölte Edita Hrda, az Európai Unió Tanácsnak soros elnökségét betöltő Csehország uniós nagykövete szerdán.

Felszínesen, de annál hangosabban politizálnak a „mai fiatalok”

Felszínesen, de annál hangosabban politizálnak a „mai fiatalok”

„A fiatalokat nem érdekli a politika” – mondják sokan. Valójában nem érdekli, vagy csak mélységeiben nem? Na nem mintha én nagymama korú lennék, viszont mégis inkább közéjük tartozom a politikafogyasztásomat tekintve, ugyanis a témában egészen nagy eltéréseket vettem észre, különböző generációkat figyelve.

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

Kedd óta nem viszik el a szemetet Budapesten. A helyzet legfőbb felelőse Karácsony Gergely és multimilliárdos cégvezér haverja, Mártha Imre. Mártha korábban azzal került a hírekbe, hogy elképesztő luxusban él. A baloldali városvezetés annak ellenére nem képes kezelni a válsághelyzetet, hogy soha nem látott pluszbevétele van Budapestnek – írta meg az Origo.

Nemzetközi Energiaügynökség: csökkenteni kell az áramfogyasztást minden európai háztartásban

Az energiaügynökség szerint az európai háztartásoknak és vállalkozásoknak jelentősen csökkenteniük kell az energiafogyasztást, hogy a következő télen is megmaradjanak a tartalékok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére