Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mr. Negyven Százalék nyomhatta fel a kispesti korrupciófeltáró képviselőnőt

888.hu

2020.07.16. 14:50

Egymást jelentgetik fel a baloldaliak Kispesten.

Zajlik az élet Kispesten, ugyanis a kerület momentumos képviselőjét rabosították a hatóságok.

Paróczai Anikó volt az, aki továbbvitte a Lackner Csaba nevével fémjelzett, százmilliós mutyikkal és fehér port tartalmazó zacskókkal tarkított ügyet. A momentumos politikus azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy „Nagy lopás” címmel videóriportot tett közzé a kerületben zajló ügyekről, valamint Kránitz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő vezetőjének a spanyolországi Alicante közelében található villájáról. Azért el ne ájuljunk a momentumosok „oknyomozásától”, ugyanis a palotáról először a Magyar Nemzet számolt be, tehát lényegében Paróczai csak azt mondta el, amit már korábban is tudni lehetett.

Kispest, Nagy lopás

KISPEST, NAGY LOPÁS

‼️ A kispesti közélet tisztulásához felelősségre vonásra van szükség. Ne csodálkozzunk, ha Borkai utódja nyer Győrben, amikor olyanok felelnek egy ellenzéki kerület vagyonáért, mint Kránitz Krisztián, aki ellen a megjelent hangfelvételek alapján felmerülhet a hűtlen gazdálkodás vádja.

Ahogy Lackner Csabának le kell mondania, úgy Kránitz Krisztiánnak is távoznia kell a VAMÜSZ éléről.

A Momentum Mozgalom politikusaként éppen emiatt szeretnék tisztán látni a kispesti történésekkel kapcsolatban. ? Ezért videósorozatot indítunk, amelyben megmutatjuk, hogy a nyilvánosságra került hangfelvételeken elhangzottak alapján mire találtunk bizonyítékot. Eddig.

‼️ Mert a korrupciónak nincs színe, a korrupt politikusoknak pedig nincs helye az ellenzéki összefogásban! ‼️

Posted by Paróczai Anikó on Sunday, February 2, 2020

 

Emlékeztetőül: Kránitz a Hír TV és a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott hangfelvételek egyik főszereplője volt, róla mondta Lackner Csaba, hogy egy vélhetően korrupciós ügyletből neki 12 millió, míg Gajda Péter polgármesternek csak hárommillió forint jutott. A vagyonkezelő igazgatóját a különböző visszaosztások miatt Mr. Negyven Százaléknak is gúnyolták a háta mögött.

A Momentum közleménye szerint Paróczait becsületsértésért és különleges adatokkal való visszaélés miatt jelentették fel. Megjegyzik, hogy

azt nem tudják pontosan, hogy ki tette a feljelentéseket, de becsületsértés miatt kizárólag Kránitz kezdeményezhette az eljárás indítását.

A feljelentések miatt Paróczainak be kellett mennie a 18. kerületi kapitányságra, ahol rabosították.

Kispesten egyébként mindent megtesznek, hogy a Lackner-ügyet a szőnyeg alá söpörjék. A 888 is beszámolt róla, hogy Gajda Péter, a kerület szocialista polgármestere nemrég úgy döntött, hogy nem folytathatja tovább a munkát a Lackner-ügyet vizsgáló bizottság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére