Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minősíthetetlen stílusban szidta Kásler Miklóst a baloldal

888.hu

2020.06.06. 12:00

Elképesztő gyülület-cunami zúdult a baloldali politikusok részéről Kásler Miklósra, az emberi erőforrások miniszterére a járvány alatt. Mutatjuk a leggusztustalanabb támadásokat.

Szögezzük le rögtön az elején, hogy Kásler egy Széchenyi-díjas onkológus professzor, aki 30 évig vezette az Országos Onkológiai Intézetet. Életeket mentett és Orbán Viktor miniszterelnök szavaival élve, többet, mint amennyit az ellenzék együttvéve.

Nézzük, hogy kik és hogyan gyalázták Kásler Miklóst.

Szabó Tímea

Egyértelműen kijelenthető, hogy a leggusztustalanabb támadást a Párbeszéd nevű mérhetetlen párt rikácsoló politikusa hozta össze.

Az ATV-ben ugyanis Szabó hentesnes nevezte Káslert.

A kórházi ágyak felszabadításáról azt mondta, hogy „ilyet épeszű ember nem csinál, csak egy hentes.”

Szabó Tímea azt is kifejtette, hogy szerinte Kásler Miklós egy hozzá nem értő ostoba ember.

Orbán Viktor pontosan tudja, de semmi máson nem jár az esze, mint a járványkezelés alatt is a lopáson, és hagyja, hogy az ilyen szervilis, hozzá nem értő ostoba emberek, mint Kásler végezzék ezt a hentes munkát.”

Szabó Tímea a Facebook-oldalán Áder János államfőt is megtámadta.

Úgy fest, Áder János a koronavírus-járványban eddig Orbán Viktor intelmei szerint járt el – budavári magányában rongyosra hallgathatta a Záray, Vámosi házaspár Csitt, csak most maradj csendben! című klasszikus horgászdalát –, ám jobban tette volna, ha most sem szólal meg. Orbán bábja ismét leszerepelt, és nem nyugtat meg a tudat, hogy beszél majd augusztus 20-án és karácsony előtt is – írta Karácsony Gergely párttársa.

A Gyurcsány-párt nagyágyúi is hozták a tőlük elvárt szintet

László Imre, a XI. kerület DK-s polgármestere Facebookon követelte Kásler Miklós menesztését.

Kásler Miklóst még a mai napon menessze az EMMI éléről a kormány és vegye vissza azokat az intézményvezetőket és kórházigazgatókat, akiket Kásler Miklós egyik napról a másikra kirúgott – fogalmazott László.

Gyurcsányné is elárasztotta az étert a félrebeszélésével.

Dobrev Klára a Facebookon arról értekezett, hogy „az Orbán-kormány csak kapkod és rombol, de nem old meg semmit.”

Orbán Viktor nem tud kormányozni, ezt mondjuk már 10 éve

– fogalmazott az EP-képviselő.

Csak egy kérdésünk van Dobrev Klárához. Ki mondta a következőket: „Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna. Ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.” Tán a férje lett volna?

Vadai Ágnes a parlamentben ment neki a miniszterelnöknek és Kásler Miklósnak.

Mint mondta, „belegondoltak, hogy milyen fájdalmat okoznak magyarok sokaságának csak azért, mert Orbán kitalált valami orbitális baromságot, és hűszolgája, a tízparancsolattal gyógyító Kásler, pedig orvoshoz méltatlanul végrehajtatja azt.”

Vadai szerint a „történelmi munkanélküliség lesz a kormányzati válságkezelés eredmény”.

Itt csak annyit jegyeznénk meg, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) 2020-2021-es világgazdasági prognózisa szerint az Európai Unióban az idén a magyarországi bruttó hazai termék fog Málta után a legkevésbé csökkenni a járványvédelmi korlátozások miatt.

Az MSZP-t Bangóné és Korózs a Kásler-szidó versenyben

A patkányozós Bangóné Borbély Ildikó szerint Kásler Miklós az „embertelenség minisztere”.

Korózs Lajos pedig kijelentette, „Kásler Miklósnak távoznia kell a miniszteri posztjáról, és most nagyon finoman fogalmaztam. Pestiesen szólva azt is mondhatnánk persze – de én vigyázok a Ház tekintélyére –, hogy húzzon el. (…) Mindenki írja alá az MSZP petícióját, hogy Káslernak mennie kell!”

Momentum

Fekete-Győr Andrásék is nagyot mentek, a párt Facebook-oldalán etikai vizsgálatot követeltek.

Ne higgyünk nekik – és mindig emlékezzünk, hogy amikor tehettek volna valamit a magyar egészségügyért, semmit nem tettek. EZÉRT FELKÉRJÜK AZ ORVOSI KAMARÁT, HOGY INDÍTSON ETIKAI VIZSGÁLATOT KÁSLER MIKLÓS ELLEN! ELÉG VOLT KÁSLER MIKLÓS ÁMOKFUTÁSÁBÓL!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére