Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindennek az alja, amit az osztrák köztévé igazgatója művelt

888.hu

2022.06.03. 11:20

Enyhén elvakult és gyűlölettel teli írást posztolt Karl Pachner, az Osztrák Rádió és Televízió (ORF) online tartalmakért felelős igazgatója Orbán Viktorról. Az eset azonban nem múlt el nyomtalan, hiába igyekezett érte mindent megtenni Pachner.

 

Kicsit eldurrant az agya Karl Pachnernek, amiért már sokadjára bizonyosodik be, hogy Orbán Viktornak megkerülhetetlen a szava az EU-ban, ezért a köztévés odáig is elment, hogy Facebook-bejegyzésében azt írja a miniszterelnökről, hogy a magyar miniszterelnök akár szívinfarktust is kaphatna és lemondhatna. Ezzel összefüggésben azt is felemlegette, hogy Orbán testsúlya nem éppen a legideálisabb, és hogy állandóan „izgalmi állapotban” van (azt írta, vélhetően többek között a Brüsszelben folytatott harcok miatt). Illetve, hogy egész Európa „boldogabb és békésebb” lehetne, és hogy a világ is jobb hely lenne Orbán, Erdogan és Putyin nélkül.

 

Természetesen mindez hatalmas port kavart, ezután Pachner igyekezett menteni a menthetőt és gyorsan el is távolította az erről szóló posztját, majd kínos magyarázkodásokba kezdett, mondván:

Természetesen nem kívánom Orbán halálát, annak ellenére sem, hogy néhány Facebook-felhasználó ezt olvasta ki az én szarkasztikus szövegemből.”

 

Szóval csak a szarkazmus szólt ki belőle. Teljesen érthető, aki pedig félreértette, hát magára vessen...

Mindez azonban nem csak emberileg, morálisan iszonyatosan sértő, de szakmailag is megkérdőjelezhet sok mindent. Egy köztévé vezetőjeként ugyanis legalább a látszatra kéne adni annyira, hogy nem kezd politikai véleménynyilvánításba, sőt, szinte már nyilvános uszításba.

Az ügynek azonban itt még nincs vége, ugyanis ma reggelre a történtek miatt a külügyminisztérium berendelte a budapesti osztrák nagykövetet.

Menczer Tamás, Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára pénteken a közösségi oldalán úgy fogalmazott,

Ha valaki egy másik ember halálát kívánja, az vállalhatatlan.”

 

Az államtitkár azt írta: súlyosbítja a helyzetet, ha egy befolyásos újságíró, az osztrák közmédia igazgatója kívánja egy megválasztott vezető, a magyar miniszterelnök halálát.

Ez az önmagában is szörnyű megnyilvánulás az egész ország arculcsapása, hiszen a miniszterelnököt a magyar emberek választották meg.”

– emelte ki Menczer Tamás.

Hozzátette: nyilvánvalóan Ausztriában is vannak hatóságok, amelyek a médiát felügyelik, és biztos ők is elfogadhatatlannak tartják, ami történt. „Cselekedjenek!” – szólított fel.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére