Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milyen kedves: Vadai a Gyurcsány-elleneseket fenyegeti a Facebookon

888.hu

2020.08.17. 08:30

Vadai kedves és kifinomult Ágnes burkolt fenyegetőzéssel szólt a Gyurcsánnyal egyet nem értőkhöz.

A DK alelnöke természetesen Gyurcsány Ferencet dicsőítő mondatokkal kezdi Facebook-posztját:

Nem árt tisztázni pár dolgot. Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja. A semmiből, hatalmas ellenszéllel dacolva építette velünk együtt fel az ellenzék legerősebb pártját. Többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon

– írja Vadai. Mondjuk azt nem tudom, miért nem teszi hozzá, hogy érdekes módon ez alatt a 10 év alatt a „leváltás” nem nagyon jött össze, de persze a kérdés költői. Vadai ezután egyértelműen tisztázza, hogy még véletlenül se merjen egy ellenzéki sem Gyurcsány-ellenes politikát folytatni, mert azt ő nem javasolja.

Akik a mi oldalunkon eddig vele szemben határozták meg önmagukat, mind elbuktak. Soroljam a neveket? Hogy pár napja megállapodtunk a közös indulásról, abban neki kulcsszerepe volt. Tudom, mert ott voltam. Nem javaslom, hogy valaki ezen az oldalon Gyurcsány-ellenes politikát folytasson. Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.

Mindezek után pedig, ha esetleg bárki félreértette volna Gyurcsány Ferenc ellenzéki összefogásban történő „háttérszerepét”, a DK-s politikus gyorsan tisztázza, mi is a helyzet. Hogy még véletlenül se gondolja azt senki, hogy valaha is lenne Gyurcsány nélküli ellenzéki kormány.

Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét. Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében. És meg fogja találni a módját. Tudom. Mert ismerem

– zárja drámai hangvételű bejegyzését Vadai Ágnes.

https://www.facebook.com/vadaiagnes/posts/3192688164155033

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére