Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Micsoda szakember! Falus Ferenc a frontvonalban tartotta volna a 65 év feletti orvosokat

M. Kovács Róbert

2020.04.18. 11:20

Mindehhez Karácsony samesza, Szabó Tímea bólogat és kommunikátor-jogászként felülbírálja a 46 éve orvosként dolgozó Kásler Miklóst. Vastag az arcbőr, az már biztos...

Az ellenzéki sipákolás bányászati mélységekbe süllyedt. Online „sajtótájékoztatón” beszélgetett Karácsony Gergely jobb- és balkeze, Szabó Tímea Párbeszéd-társelnök, valamint Falus Ferenc, egykori tisztifőorvos, aki leginkább azzal szerzett országos ismertséget, hogy hülyét csinált magából egy Facebook-videóban. Viszont mindketten rendkívül felkészülten tudják elmondani azt, hogy

micsoda tragédiákat okoznak az állami hatóságok járványügyi intézkedései.

Olyannyira, hogy Falus Ferenc, aki vélhetően olvashatta a statisztikákat, amelyek szerint

a világszerte koronavírus-fertőzés miatt elhunytak negyede 65, csaknem fele pedig 75 év feletti beteg volt, mégis frontvonalban tartotta volna a 65 évnél idősebb magyar orvosokat:
Az első lépés az volt, hogy a 65 év feletti orvosokat egyik napról a másikra kitiltottuk az egészségügyi ellátórendszerből, szerintem teljesen indokolatlanul,

szögezi le Falus, aki szerint:

Tudniillik ez nem korfüggő, hanem egészségiállapot-függő.

„Van-e krónikus betegségem, amitől én nagyobb kockázatnak vagyok kitéve, vagy nincsen. Tehát ez nem a születési évemtől függ, hogy én dolgozhatom-e vagy nem dolgozhatom-e. És ezt nagyon mechanikusan, egyik napról a másikra hajtották végre, amivel egy pillanat alatt döntötték be a járóbeteg-ellátást, a krónikus ellátást, és a háziorvosi ellátásnak a döntő részét.”

A jelek szerint Falus annyira szakember, hogy nem is olvas híreket, hiszen a 65 év feletti orvosok is folytatják gyógyító tevékenységüket, csak nem fertőzésveszélyes környezetben.

De hát mit számítanak a tények, ha politikai felforgatás a cél. Vagy mit számít a hozzáértés, ha fröcsögni kell...

Merthogy a nagyszerű politikus, Szabó Tímea (aki kommunikációs és jogi területen szerzett diplomát, és amióta hazatért az Egyesült Államokból 2003-ban, csak menekültügyekkel és politikával foglalkozott...) simán

véleményezi Kásler Miklós szakminiszter tudását, aki egyébként 1974 óta (két évvel Szabó Tímea születése előtt) dolgozik orvosként.
Elég volt abból, hogy Orbán Viktor szabadjára engedi az ilyen hozzá nem értő embertelen (...) embereket. Követeljük Kásler azonnali felmentését,

fröcsögte szokásos provokátor stílusában Szabó, aki azon egy másodpercig nem akad viszont fenn, hogy Falus szerint a 65 évnél idősebb orvosokkal kellene védekezni a járvány ellen.

Nehéz ehhez bármit is hozzátenni. Talán csak annyit, hogy

az ilyen felszólalások is bizonyítják, miért képtelen alanyi jogon megélni a politikai palettán a Párbeszéd,

kizárólag más, nagyobb támogatást élvező balliberális pártok nyakán kullancsként élősködni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Merész vállalkozás: A milánói SUNNEI is csatlakozik a Vanguardshoz

Rendhagyó olasz márkával bővül a csoport portfóliója, így a Nanushka és AERON mellett a SUNNEI is társa a modern luxus jövőjének kialakításában.

„Magyarország jövőjét akarták ellehetetleníteni”

A száz évvel ezelőtti trianoni békediktátummal a nagyhatalmak Magyarország jövőjét akarták ellehetetleníteni, de ma már látszik, hogy ez nem sikerült – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, egy az Akadémián tartott rendezvényen.

Ellopták Szent II. János Pál pápa vérét egy olasz templomból

Ellopták Szent II. János Pál pápa vérét egy olasz templomból

Felhívást intézett a tolvajokhoz az olaszországi Spoleto érseke csütörtökön, szolgáltassák azonnal vissza a szent II. János Pál pápa néhány csepp vérét tartalmazó ereklyetartót, melyet a város székesegyházából loptak el.

Újabb varrónők nyilatkoztak, akiket Bíró László a baloldal jelöltje megfenyegetett

A Jobbikos Bíró László arcátlan módon továbbra sem fizeti ki korábbi munkavállalóit és az is kiderült, hogyan kerültek cégtemetőbe a csődbe vitt vállalkozásai.

Ez történt ma

Ez történt ma

Mai legfontosabb írásaink egy cikkben.

Folyamatos a Volán-buszok minőségi cseréje

Folyamatos a Volán-buszok minőségi cseréje

A Volánbusz flottájának minőségi cseréje folyamatos, a 2018 ősze óta beszerzett új járművek száma az év végére megközelíti a kilencszázat – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Debrecenben, az ITK Holding autóbusz-átadó ünnepségén.

Ismét Magyarországot akarják befeketíteni a liberális médiában

Ismét Magyarországot akarják befeketíteni a liberális médiában

Varga Judit is nyilatkozott a mai Politicóban megjelent lejárató cikkről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére