Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint lyukra futott a 444.hu a keleti vakcinákkal kapcsolatban

888.hu

2021.05.18. 15:35

Megszoktuk már.

 

Hangzatos címmel jelentetett meg a minap egy keletivakcina-ellenes kis cikkecskét a 444.hu. Ausztriára koncentráltak, minden bizonnyal azért, mert sógorék biztos jobban tudják.

Ausztria nem fogadja el a keleti vakcinákat”

zengi a Soros-blogon megjelent írás címe, amelyet az egyébként „nem hálózatként működő” baloldali propagandagépezet a biztonság kedvéért átvett.

A cikkben az osztrák belföldi vakcinaigazolvány, a Grüner Pass (zöld útlevél) bevezetésének technikai részleteit tárgyalták. Leírták, hogy hogyan lehet megszerezni a kártyát, kinek jár, milyen szabályok vonatkoznak azokra, akik megkapták, stb.

Természetesen leírják, hogy az osztrákok közül az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által engedélyezett vakcinával oltottak kaphatják meg a Grüner Passt, és fel is sorolják, hogy eddig csak a Pfizer/BioNTech, az AstraZeneca, a Moderna és a Johnson & Johnson vakcináját fogadták el. A Szputnyik V-t jelenleg is vizsgálják.

A cikk végén pedig sajnálkoznak egyet azon, hogy a keleti vakcinák el nem fogadása nemcsak az Ausztriába utazó magyaroknak, hanem az osztrák állampolgároknak is gondot jelent.

Zárójel. Teljesen mindegy, hogy itthon valaki Pfizer- vagy Sinopharm-vakcinát kapott, egyikkel sem mentesül a 72 óránkénti tesztkötelezettség vagy a határátlépés előtti regisztráció alól. Magyarul, hogy a 444-esek is megértsék: az osztrákok nemhogy a keleti vakcinát nem fogadják el, hanem más országok állampolgáraitól a nyugatit sem, ha beutazásról van szó. Zárójel bezárva.

De a slusszpoén és a valóság tegnap este jött szembe a 444-esekkel.

Az osztrák Kurier című lap cikke szerint

Ausztria legitimnek ismeri el a Sinopharm vakcinájával történő oltást.

Mégpedig azért, mert a WHO jóváhagyta a kínai oltóanyag veszélyhelyzeti alkalmazását. Az orosz Szputnyik V tehát egyelőre nem érvényes, de a kínai Sinopharm-oltás igen.

De legalább a Soros-blog következetes, ma már megírták, hogy

Ausztriában mégis kaphat Zöld Kártyát az, akit kínai vakcinával oltottak be”.

Rendben van.

Egyébként meg csak idő kérdése, és a 444-esek és elvtársaik ámuldoznak majd azon, hogy a magyar és osztrák hatóságok kölcsönösen elfogadják a másik ország védettségi igazolványát.

De majd azt is megmagyarázzák.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére