Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay szerint a nők nem biztos, hogy meg tudnak fejteni egy keresztrejtvényt – videó

Mediaworks Hírcentrum

2022.02.10. 18:40

Már a nőket is sértegeti a baloldali miniszterelnök-jelölt.

 

A nőkről is lealacsonyító módon beszélt, sértegette őket Márki-Zay Péter egy videójában. A baloldali jelölt még múlt év áprilisában a szokásos heti értékelőjében azt állította, hogy soha nem nevezte bunkónak a vidékieket, de vannak olyan buta emberek, akik ezt félreértették.

Érdemes szó szerint idézni Márki-Zay Péter szavait:

Például a keresztrejtvényfejtős megoldás, és tessék elképzelni, hogy küldtek nekem, ez a vidéki Fidesz-szavazó küldött nekem egy teljesen megfejtett keresztrejtvény újságot.

Tehát fantasztikus, ez a szegény asszony, lehet, hogy egyébként asszony, nem tudom, a helyesírása alapján gondolom csak.

Hát szépséghibája csak, hogy ez az asszony egy olyan újságot küldött. amiben az egyik keresztrejtvény ugyan nem volt megfejtve (itt mutatta a borítóképet – a szerk.), a többi ugyan meg volt fejtve, de ebben benne van a megoldás is mindenhol. Tehát nem tudjuk, hogy ő mennyire saját kútfőből tudta megfejteni.„

Márki-Zay Péter tehát egy levél és egy kitöltött keresztrejtvény alapján több általánosító és a nőket sértő következtetést is levont.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére