Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay lehet a magyar Biden, vagy Biden az amerikai Márki-Zay?

888.hu

2021.11.24. 19:20

Egyelőre nem tudni, ki tanul kitől, de az amerikai elnök és a baloldal miniszterelnök-jelöltje nagyon hasonlóan gondolkodik, ha a magas üzemanyagárakról van szó.

 

Mint ismert, Márki-Zay szerint a magas üzemanyagárakra a legjobb megoldás, ha az ember kisebb autót vesz. Korunk Buci Gyurija azonban nem maradt egyedül ezekkel roppant észszerű gondolatokkal.

Bár Joe Biden sokat alszik mostanában munkaidőben, eljuthatott hozzá a hír, hogy a tengeren túl már olyan progresszív képviselői vannak a zöldpolitikának, mint M.-Z. P.

Szerinte azonban nem a kisebb, hanem az elektromos autók jelentik a megoldást. Szerinte ezzel akár ezer dollárt is megspórolhat az ember évente, ami, el kell ismerni, innen nézve nem is kis összeg. Egy elektromos kocsi ára azonban ma az USA-ban még a legolcsóbb kategóriában, az állami támogatást figyelembe véve is minimum 20 ezer dollárra rúg. És ez csak egy egyszerű személygépkocsi ára, ha valaki családi autót szeretne, akkor az ennek az összegnek a duplája, sőt akár a triplája is lehet.

Arról nem is beszélve, hogy az elektromos autók „környezeti lábnyoma” a gyártás során sokkal nagyobb, mint a hagyományos autóké.

Mindenesetre szerintük véletlenül sem az a fontos, hogy az államok megtegyenek mindent, hogy ne szálljanak el végletesen az üzemanyagárak, ehelyett az állampolgárok végezzenek valami pótcselekvést, amivel a végén ők járnak rosszabbul.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére