Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay és a támogatásokkal kapcsolatos várakozások

Schüller Márton Imre

2021.11.02. 22:14

A Hír TV kedd este interjút készített a baloldal miniszterelnök-jelöltjével. A beszélgetés során sok szó esett a korrupció elleni harcról (amit Márki-Zay a kék szalagba csavarodó baloldallal kíván folytatni), a legérdekesebb rész viszont az volt, amikor elmondta, kiknek a támogatását venné szívesen.

 

Márki-Zay elkezdte túllicitálni önmagát, de ha így halad, akkor a kampány végéig ki fog fulladni. Kétnaponta próbál szürreálisabbnál szürreálisabb mondatokkal előrukkolni. Eddig sikerrel.

A minap még azzal jött, hogy Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc embere. Mostanra viszont már valami nagyobbat kellett mondani, ezért felsorolta, kiktől látna szívesen kampánytámogatást.

Addig nem is volt meglepetés, amíg Bige László vasárnapi nagylelkű felajánlására reagált, miszerint a milliárdos minden segítséget megad a választás megnyeréséhez. Ezután elmondta, hogy tulajdonképpen Soros Györgytől örömmel elfogadna pénzt. Itt az ember már kicsit felhúzza a szemöldökét, végül is ezt ilyen nyíltan kevesen vállalják (főleg, akik civilnek nevezik magukat). A totális baloldali abszurd viszont ott következett, amikor többször elismételte, hogy magától Orbán Viktortól is jöhetne egy kis apanázs, hogy megdöntsék ezt a korrupt, velejéig romlott rendszert. Az emberi elme itt fel is adja a próbálkozást, hogy megértse, mire gondolt a költő.

De azért kövessük végig ezt a gondolatmenetet: ha Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc embere, de Márki-Zayt támogatja, akkor közvetve Márki-Zay Gyurcsány embere lesz? Valahogy mindig oda jutunk ki, hogy Márki-Zay Gyurcsány embere. Szerencsére Péter ezt nem bonyolította túl, és inkább személyesen járult Fletó elé hetekkel ezelőtt.

Az egész interjúban egyébként az volt a legmeglepőbb, hogy most nem negyven percet beszélt, csak hat és felet. Hat és fél percet, ki hitte volna, hogy ilyen is lesz...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére