Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay azt sejtette, hogy fideszes a medencébe piszkító „gonosztevő”

888.hu

2022.02.09. 11:25

Minden bizonnyal politikai hadjáratot folytatott a medencés rém.

 

Márki-Zay Pétertől már megszokhattuk az elképesztő eszmefuttatásokat.

A minap egy eddig még nem hallott kijelentésre került elő a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől. A baloldali jelölt tavaly decemberben, marcali fórumán megdöbbentő kijelentéseket tett.

Gyurcsány Ferenc jelöltje sztoriként mesélt egy aktivistáról:

„Olvastam kommentben, hogy Miskolc és Budapest között ingázik, elhatározta, hogy minden alkalommal kinyomtat 2-300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut, és ott beszél az emberekkel, hogy reggel tíz órakor egy faluban – azt mondja, hogy – kevés józan emberrel találkozott, de azok közül, aki nem agymosott volt, és lehetett vele egyáltalán beszélni, azok közül kettőt-hármat átállított.”

Márki-Zay itt tehát nem mást állít, minthogy a vidéki emberek nagy része már a délelőtti órákban részegek, akik ráadásul még agymosottak is, tehát – szerinte – vélhetően ezért nem lehet a vidékieket átállítani a baloldalra, illetve csak kivételes esetben működik ez, de még akkor is csak két-három főnél.

A 888.hu most egy újabb gyöngyszemet talált.

Történt ugyanis, hogy korábban a hódmezővásárhelyi strand egyik medencéjét folyamatosan le kellett engedni, ugyanis valaki/valakik belepiszkítottak.

Az egyik szokásos vasárnapi élő bejelentkezésében Márki-Zay nem bírta ki, hogy a fekáliát ne említse meg. A gondolatok, amiket megfogalmaz, igazán elképesztőek.

Idézzük:

A héten már háromszor le kellett engedni a krema medencét – érdekes módon más medencéket nem – azért, mert valaki belepiszkított. Ha emlékeznek erre, sajnos fekália volt már két évvel ezelőtt is, visszatérő probléma volt akkor is. Akkor nyilván a mostani városvezetés és a fideszes közélet közötti feszültségre vezették sokan vissza. Tehát egy olyan aljas politikai támadást sejtettek emögött – most is nagyon sokan, megjegyzem – ami minden áron csak a hátráltatásra és akadályoztatásra törekszik, a költségeket akarja növelni, minél rosszabb, annál jobb alapon.”

 

A döbbenetes eszmefuttatás 01:04:30-tól látható:

Elmondása szerint akkoriban ötször-hatszor le kellett engedni a meleg vizes medencét az ismeretlen „gonosztevőnek” köszönhetően.

Nem tudom, hogy politikai szándék vagy egyszerű elmebetegség az oka”

– mondta Márki-Zay.

A hódmezővásárhelyi polgármester tehát azt sejtette, hogy az uszodai szennyezést is egy fideszes, vagy a Fideszhez közeli illető követi el.

Márki-Zay Péter folyamatosan sértegeti a vidéken élőket.

Egyik botrányos kijelentése december 6-án hangzott el a közösségi oldalán közzétett videóban, ahol arról értekezett, hogy a vidéki emberek „egyszerűek”, „tudatlanok”, akiket neki fel kell világosítania.

Egy másik videójában arról beszélt, hogy a falvakban nagyon sok ostoba ember van.

Egy videójában pedig ezt mondta:

Hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Újabb bravúrra készül az elmúlt években ténylegesen hihetetlen és sikeres történetet író magyar labdarúgó-válogatott. Hétfőn este a Puskás Arénában csak egy aprócska pontot kell szerezni Olaszország ellen ahhoz, hogy a csapat bejusson a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. Persze az sem lenne nagy baj, ha az angolok és a németek után az olaszok skalpját is megszereznénk.

Fidesz-győzelem a miskolci időközi választáson

Időközi választást tartottak vasárnap Miskolc 3-as számú egyéni önkormányzati választókerületében. A választáson óriási fölénnyel, a szavazatok 56,24%-nak megszerzésével a Fidesz-KDNP jelöltje, Barta Gábor nyert.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére