Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az LMP is kiakadt Niedermüllerre

888.hu

2021.07.28. 10:35

Mi lesz így a szivárványkoalícióval?

 

Nagyon nem elegáns dolog, amikor az Erzsébetvárosi Piacüzemeltetési Kft. a személyes adatok kitakarására hivatkozva 110 óra munkaerő-ráfordítás ellentételezéseként 484 000, azaz négyszáznyolcvannégyezer forint költségtérítést állapít meg, ellehetetlenítve a tényfeltáró újságírást”

– írta az LMP közleményében Ferenczi István.

A baloldalnak hagyományosan kedvező budapesti terepen eddig kerülték a nyílt csatározást a szivárványkoalíció pártjai, az LMP mostani kinyilatkoztatása újra megnyithatja a frontokat a 2022-es választások előtt – olvasható a Magyar Nemzetben.

A szánalmas húzásra Deák Dániel is reagált, közösségi oldalán azt írta:

Niedermüller 484 ezer forintot kért a kerületi cégek átvilágítási jelentéseiért. Még a kormányellenes 444.hu is úgy fogalmaz: a reakció pont olyan volt, mintha egy, a szabad sajtó munkáját tudatosan akadályozó szervtől érkezett volna.”

 

A politikai elemző emlékeztetett: a DK-s hírportál, az Ezalényeg 2020-ban még olyan címmel jelentetett meg egy cikket, hogy Niedermüller Péter példaértékű módon biztosítja a teljes átláthatóságot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére