Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Luxusélet New Yorkban: közel 1 milliót kap havonta Budapesttől Karácsony Gergely barátja

888.hu

2022.03.02. 11:00

Így dőzsöl az újabb Gyurcsány-fióka! Havi közel egymillió forint közpénzzel járul hozzá a főváros Karácsony Gergely barátja, Korányi Dávid New York-i luxuséletéhez. Aki nagy néha, mondhatni, csak „kiruccan” Magyarországra, amúgy New Yorkban él, akár egy gondtalan milliomos – írja a Metropol.

 

A Metropol cikke szerint Karácsony Gergely embere, Korányi Dávid New York egyik legelegánsabb negyedében, egy luxusfelhőkarcolóban lakik.

A Metropol információi szerint egy olyan penthouse lakásban, amelynek a bérleti díja havi minimum 6100 dollár, azaz átszámítva közel kétmillió forint.

 

Forrás: Metropol

 

A Metropol azt írja, Korányi a lehető legkényelmesebb életet éli, sokszor napokig ki sem jön a luxuslakásból, és nem egyszer dicsekedett már azzal, hogy ez milyen kényelmes életet jelent. Például az online bejelentkezésekhez még nadrágot sem kell felvennie, egy szál gatyában is lehet pénzt keresni.

 

Forrás: Metropol

 

Őt is Gyurcsány indította el a pályán

A Metropol emlékeztet, Korányi Dávid is egyértelműen Gyurcsány-fióka, politikai karrierjét még Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt kezdte az MSZP-ben, hogy aztán Bajnai Gordon egyengesse tovább a pályafutását. Afféle politikai inasként szolgálta Bajnait, aki még az ENSZ egyik közgyűlésére is magával vitte. Ott ült közvetlen mögötte.

A lap szerint Karácsony Gergely vette át Korányi futtatását. Gyurcsány és Bajnai kérésére azonnal felvette a fővárosi tanácsadók kényelmes megélhetést, évi minimum 10 milliót biztosító listájára, akárcsak Dobrev Klára barátnőjét, az újságíró Kálmán Olgát.

 

Csak néha egy kávéért megy le az utcára New Yorkban

A lap azt írja, nem csoda, hogy Korányi, aki egy idő óta Karácsony Gergely személyes jóbarátjának hívja magát, hetente legfeljebb egyszer-kétszer(!) megy csak le az utcára. Tesz egy-két kört a ház körül, iszik egy kávét, legfeljebb rendel egy kocsit magának, aztán igyekszik vissza a felhőkarcoló kínálta jólétbe.

 

Forrás: Metropol

 

Ő fordított Karácsony Gergelynek, aki csak makog angolul

A Metropol szerint az elmúlt hónapokban mindössze egyetlen „kültéri” munkán sikerült őt tetten érni. Karácsony Gergely magához rendelte Münchenbe egy biztonságpolitikai konferenciára, ahol világ szégyenére a főpolgármester ismét bebizonyította, hogy más résztvevőkkel ellentétben nem tud angolul. Lényegében megbénította a konferencia menetét azzal, hogy a mellette ülő Korányinak a legcsekélyebb dolgot is le kellett fordítania.

 

 

A teljes videón – érdemes beletekerni, Karácsony az egyetlen, aki mindig anyanyelvén beszél és állandóan fordítani kell neki – mindenki más angolul tárgyal.

 

Soros-szervezeteknek is dolgozik

A lap szerint a fővárosi havi egymillás meló mellett jut még ideje számos más szervezetben is „dolgozni”.

Ezek jelentős része – talán nem meglepő módon – Soros Györgyhöz köthető. A Pozsonyban székelő Globsec-nél stratégiai tanácsadó, a szervezetet a Soros nevével fémjelzett Nyílt Társadalom Alapítvány támogatja. Energiadiplomáciai vezető munkatárs a szintén Soros által támogatott, Washingtonban székelő Atlantic Councilnál. Tagja az ECFR-nek, a European Council of Foreign Relations, pán-európai agytrösztnek, amit a Soroshoz köthető Open Society Foundations alapított, és óraadó tanár volt azon a Johns Hopkins Egyetemen, ami igazi gyűjtőhelye a Soros-híveknek.

 

 

Neve az ECR listáján a magyar tagok között együtt szerepel Soros György fiával, Alexszel, és persze nem meglepő az sem, hogy társai között ott találjuk Bajnai Gordon mellett Gyurcsány egyéb fiókáit: Ficsor Ádámot és Dessewffy Tibort is.

 

A teljes cikk ITT olvasható.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére