Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Luxusélet New Yorkban: közel 1 milliót kap havonta Budapesttől Karácsony Gergely barátja

888.hu

2022.03.02. 11:00

Így dőzsöl az újabb Gyurcsány-fióka! Havi közel egymillió forint közpénzzel járul hozzá a főváros Karácsony Gergely barátja, Korányi Dávid New York-i luxuséletéhez. Aki nagy néha, mondhatni, csak „kiruccan” Magyarországra, amúgy New Yorkban él, akár egy gondtalan milliomos – írja a Metropol.

 

A Metropol cikke szerint Karácsony Gergely embere, Korányi Dávid New York egyik legelegánsabb negyedében, egy luxusfelhőkarcolóban lakik.

A Metropol információi szerint egy olyan penthouse lakásban, amelynek a bérleti díja havi minimum 6100 dollár, azaz átszámítva közel kétmillió forint.

 

Forrás: Metropol

 

A Metropol azt írja, Korányi a lehető legkényelmesebb életet éli, sokszor napokig ki sem jön a luxuslakásból, és nem egyszer dicsekedett már azzal, hogy ez milyen kényelmes életet jelent. Például az online bejelentkezésekhez még nadrágot sem kell felvennie, egy szál gatyában is lehet pénzt keresni.

 

Forrás: Metropol

 

Őt is Gyurcsány indította el a pályán

A Metropol emlékeztet, Korányi Dávid is egyértelműen Gyurcsány-fióka, politikai karrierjét még Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt kezdte az MSZP-ben, hogy aztán Bajnai Gordon egyengesse tovább a pályafutását. Afféle politikai inasként szolgálta Bajnait, aki még az ENSZ egyik közgyűlésére is magával vitte. Ott ült közvetlen mögötte.

A lap szerint Karácsony Gergely vette át Korányi futtatását. Gyurcsány és Bajnai kérésére azonnal felvette a fővárosi tanácsadók kényelmes megélhetést, évi minimum 10 milliót biztosító listájára, akárcsak Dobrev Klára barátnőjét, az újságíró Kálmán Olgát.

 

Csak néha egy kávéért megy le az utcára New Yorkban

A lap azt írja, nem csoda, hogy Korányi, aki egy idő óta Karácsony Gergely személyes jóbarátjának hívja magát, hetente legfeljebb egyszer-kétszer(!) megy csak le az utcára. Tesz egy-két kört a ház körül, iszik egy kávét, legfeljebb rendel egy kocsit magának, aztán igyekszik vissza a felhőkarcoló kínálta jólétbe.

 

Forrás: Metropol

 

Ő fordított Karácsony Gergelynek, aki csak makog angolul

A Metropol szerint az elmúlt hónapokban mindössze egyetlen „kültéri” munkán sikerült őt tetten érni. Karácsony Gergely magához rendelte Münchenbe egy biztonságpolitikai konferenciára, ahol világ szégyenére a főpolgármester ismét bebizonyította, hogy más résztvevőkkel ellentétben nem tud angolul. Lényegében megbénította a konferencia menetét azzal, hogy a mellette ülő Korányinak a legcsekélyebb dolgot is le kellett fordítania.

 

 

A teljes videón – érdemes beletekerni, Karácsony az egyetlen, aki mindig anyanyelvén beszél és állandóan fordítani kell neki – mindenki más angolul tárgyal.

 

Soros-szervezeteknek is dolgozik

A lap szerint a fővárosi havi egymillás meló mellett jut még ideje számos más szervezetben is „dolgozni”.

Ezek jelentős része – talán nem meglepő módon – Soros Györgyhöz köthető. A Pozsonyban székelő Globsec-nél stratégiai tanácsadó, a szervezetet a Soros nevével fémjelzett Nyílt Társadalom Alapítvány támogatja. Energiadiplomáciai vezető munkatárs a szintén Soros által támogatott, Washingtonban székelő Atlantic Councilnál. Tagja az ECFR-nek, a European Council of Foreign Relations, pán-európai agytrösztnek, amit a Soroshoz köthető Open Society Foundations alapított, és óraadó tanár volt azon a Johns Hopkins Egyetemen, ami igazi gyűjtőhelye a Soros-híveknek.

 

 

Neve az ECR listáján a magyar tagok között együtt szerepel Soros György fiával, Alexszel, és persze nem meglepő az sem, hogy társai között ott találjuk Bajnai Gordon mellett Gyurcsány egyéb fiókáit: Ficsor Ádámot és Dessewffy Tibort is.

 

A teljes cikk ITT olvasható.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére